Hvordan bygge en innebygd bokhylle på hjul

December 28

Hvordan bygge en innebygd bokhylle på hjul


Hjulene er en smart og praktisk funksjon for å legge til en innebygd bokhylle. Du kan rulle bokhylla til venstre eller høyre, til overraskelse for gjestene. Du kan også bruke bevegeligheten i bokhyllen for å skjule og avdekke andre objekter, for eksempel en veggmontert flatskjerm-TV. Din rullende bokhylle prosjektet kan gjennomføres som en helg prosjekt eller i løpet av to til tre dager, inkludert tid for maling og la kontakten sement for å kurere og tørr.

Bruksanvisning

Gjør Bokhylle

En Bestem høyde og bredde for bokhyllen. Med en sirkelsag, kuttet en MDF-plate for bakpanelet, basert på din høyde og bredde målinger. Klipp to styrene for sidene, basert på din høyde og dybde målinger. Til slutt, kuttet to planker for topp- og bunnplater basert på bredde- og dybdemålinger.

2 Skjær to 2-av-fire styrene i henhold til dine bredde målinger. Man vil bruke disse brett som base for installasjon av hjulene, slik at spindelen ikke boringen gjennom bunnen av bokhyllen kroppen.

3 Sand, prime og male cut styrene. Tillat 24 timer tørketid.

4 Legg bakpanelet på et gulv eller arbeidsbord som vil imøtekomme lengden på bakpanelet. Kjør en perle av kontakt sement langs kantene. Fest topp, bunn og sidestykker til bakpanelet. Bruk C-klemmer for å feste bitene og la kontakten sement for å kurere og bånd i 24 timer.

5 Mål 1 tomme fra venstre og høyre kant av hver 2-av-fire bord og markere en X på de stedene. Bor en forrett hull på kryss, går ned? Tommer. Plasser platene på plass på bunnen av bokhyllen. Drill treskruer gjennom to-by-fire styrene å feste dem til bokhyllen. Fest en ekstra skruen i midten av hvert bord.

Making the Bokhyller

6 Stå opp bokhylla og måle innvendig høyde på høyre og venstre paneler. Skjær fire metall sokkel strimler ifølge målingen. Posisjon en stripe 2 inches bort fra bakkanten på høyre og 2 1/2 inches bort fra forkanten til høyre. Bor skruer for å feste sokkellister til høyre panel. Gjenta prosessen på venstre side.

7 Mål innvendig bredde fra venstre til høyre side. Bestem antall hyller for bokhyllen. Skjær MDF stykker for hyllene i henhold til dine mål og mengde hyller du ønsker bokhylla.

8 Sett mene på metall sokkel strimler på høyden du ønsker for hver hylle.

Feste trinser

9 Legg bokhylla flatt på gulvet eller arbeidsbordet.

10 Bestemme størrelsen på hjulene du trenger basert på vekten bokhylla må støtte. Bruk standard 1 ¾-tommers hjul å støtte opp til 55 pounds, eller bruk heavy-duty 2-tommers hjul å støtte opp til 125 pounds.

11 Marker steder for stilkene som er en tomme fra venstre og høyre kant av de to-by-fire stykker, eller i henhold til instruksjoner fra caster produsenten.

12 Drill startstolpehull gjennom to-by-fire stykker for å feste caster stammen mottar sylindere. Sørge for at hvert hull er mindre enn diameteren av trinsen stilkene. Sett caster stengler og slå dem til de låses på plass.

13 Stå bokhylla opp og rulle inn sin beliggenhet. Plasser bokhyller på toppen av klippene for å fullføre prosjektet.

Hint

  • Maleri bokhylle i samme farge som veggene holder det ser ut som en innebygd, stasjonær gjenstand for å skjule det faktum at bokhyllen kan flytte til venstre og høyre.

© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com