prydbusker

January 2

prydbusker


Busker, planter du kan vokse til å se ut som miniatyr trær eller attraktive busker, gjøre noen plen ser spesielt innbydende og innbydende. Busker vokst primært for sine pryd gi et løft for landskaps, takket være sine former, farger og voksende vaner.

løvfellende pryd

Løvfellende busker - de som endre eller felle bladene i løpet av høsten - er attraktive i plener og hager siden plantene kan endre sitt utseende gjennom årstidene. Mange løvfellende busker er også spesielt hardfør, slik at de tåler kaldt vær. Busker som faller i denne kategorien omfatter Daphne mezereon, som viser rosa blomster om våren og røde bær i sommer og høst; denne busken vokser til å bli ca 4 fot høy og er en semi-eviggrønne. Den japanske blomstrende kvede, en annen løvskog prydbusk, viser oransje blomster og grønn frukt med en behagelig duft.

klatring pryd

Klatring busker pryder sidene av hus eller et gjerde som grenser til hagen. Disse busker vokser vanligvis å være omtrent på størrelse med et lite tre (rundt 30 fot høy) og trives kraftig; mest klatring prydbusker vokse raskt også. Trompet Creeper produserer kelly grønne blader og rørformede blomster som vises i farger som rødt, oransje og gult i siste del av sommeren. Klatring klematis planter vise hvitt, fiolett, blått, rødt eller rosa blomster; noen av de blomstrer er bi-farget.

duftende pryd

Prydbusker både en fryd for øyet og til nesen gjøre å bruke tid på tunet spesielt hyggelig. Duftende pryd produsere dekorative blader og blomster av varierende størrelser som gir tiltalende lukt. Søt pepperbush har rike grønne blader som omgir sylinderformet hvit eller lys rosa blomster som blomstrer og avgir en krydret duft i løpet av sommeren. Den gylne blomstrende rips vokser mellom 12 og 18 inches hvert år, og viser levende gule blomster som lukter rips i midten av våren. I løpet av høsten, Kelly grønne bladene på busken blir røde.

Raskt voksende pryd

Prydbusker som vokser raskt låne et dekorativt element til hagen din på kortere tid enn det tar for et tre å vokse. Disse busker fungerer bra når plantet i grupper for å danne en hekk eller ramme rundt hagen blomster. Den europeiske fly kaprifol utvikler seg raskt, økende om en 18 inches hvert år til den når ca 8 fot. Busken, som har en rund form, produserer hvite blomster og grønne blader med en grå fargetone. Den vanlige lilla busk når en høyde på 15 fot og blomstrer med middels lilla og mørk lilla eller hvite blomster.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com