Hvordan bygge et skap med sokkel Pegs

September 30

Hvordan bygge et skap med sokkel Pegs


Bruk sokkel knagger å bygge skap med justerbare hyller. Det er en rimelig måte å legge flyttbare hyller til nesten alle skap. Hylle knagger installere i boret hull i begge sider av kabinettet. De har vanligvis en 3/8-tommers pinne med en 90-graders leppe for å gi støtte for den sokkel. Skapet er montert uten hyller, som er lagt etter at skapet er montert. Dette gjør skapet lettere og lettere å bygge. Vanligvis blir hylle peg skap bare brukes på øvre skap, selv om det er ingen grunn til at du ikke kan bruke dem på underskap.

Mål og Cut

Starter ved måling og kutting av sidene, toppen og bunnen av skapet ved hjelp av en tabell sag. Legg delene ut på sine kanter i form av kabinettet med sidene overlappende kantene av topp og bunn. Bruk en tapp spikerpistolen for å feste sidene til toppen og bunnen, skjøt minst seks 1 1/2-inch pinne spiker jevnt fordelt gjennom sidene for å trenge inn i toppen og bunnen på alle fire sider. Hvis skapet skal brukes kun for nytte eller lagringsformål, for eksempel en garasje skap, bruke 1 1/2-tommers stifter for bedre holdekraft. Pin negler er alltid brukt på ferdige løvtre skap fordi de forlater et lite hull som er lett fylt med kitt.

Tilbake og dører

Bruk en tabell så å skjære et stykke av enten Hardboard eller 1/4-tommers kryssfiner samme størrelse som boksen. Påfør lim på kanten rundt omkretsen av boksen. Sett tilbake på boksen, og bruke en stift pistol for å skyte 3/4-tommers stifter rundt omkretsen fordelt fire inches hverandre. Du kan også bruke 3/4-tommers skruer og en drill / driver å feste tilbake til boksen om ønskelig. Montre med hylle knagger er ofte bygget uten dører, men hvis dørene er ønskelig, klippe et enkelt stykke kryssfiner samme størrelse som ytterkantene av boksen. Dersom åpningen er over 24 inches bredt, delt kryssfiner i to for å lage to dører. Du har to valg for hengsler: skjulte, som installerer på innsiden av kabinettet; eller piano hengslene, som installeres på utsiden. Bruk skjulte hengsler til ferdige skap. Piano hengslene brukes vanligvis på verktøyet skap. Heng dørene på kabinettet etter hylle knagger og hyller er montert.

Bor hull

Hyllen peg systemet tillater hyllene kan plasseres inne i skapet på en-tommers vertikale avstander. Hver hylle er støttet av fire hylle tappene: to på hver side. Bor hylle plugghull i sidene ved først å lage en 2-tommers bred mal ut av 1/4-tommers hardboard. Kutt hardplate til høyden på innsiden av kabinettet. Mål og merk en-tommers avstander sentrert på malen. Bor ett hull i hvert merke med en 3/8-inch boret og bor- / skru. Stå malen i flukt med den fremre kant av skapet. Ved hjelp av hullene som en guide, bor inn i sidene av kabinettet på hvert hull til en dybde på 5/8 tomme. Plassere et stykke bånd på borkronen for å indikere den riktige dybde. Bor alle fire kanter, foran og bak for å produsere jevnt matchet hullene på begge sider av kabinettet for sokkelen knagger.

Hyller og Pegs

Måle bredden og lengden av kabinettet på innsiden. Skjær hyllene 1/4 tomme mindre enn målingene. Dette er for å hindre at hyllene fra bindende når du installerer eller omplassere dem. Skjær hyllene til størrelse med en bordsag. Plasser hylle plugger i hullene. Den runde sylinder del av tappen passer inn i hullet. Det kan være tett; bruke en liten trekloss å tappe sylinderen ned i hullet om nødvendig. Den flate 90-graders leppe på pinne vender opp for å støtte sokkelen. En annen leppe på tappen passer tett mot den side av skapet. Tell antall hull om nødvendig på begge sider for å få avstandene høyre. Sett pinnene i tilsvarende hull på begge sider. Plasser hyllene på pinnene. Hvis du har planer om å male eller etterbehandling av kabinettet, gjør det før du installerer hyller og dører.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com