Ulike typer Scales

October 5

Ulike typer Scales


Kjøpe en skala for ditt hjem er ofte et første skritt i veien til vekttap. Velge riktig skala for deg og din familie vil bidra til å overvåke din vekt og holde oversikt over dine vekttap mål. Å vite forskjellene mellom de ulike typene, som gulvvekter og digitale vekter, vil hjelpe deg med å velge den som passer best til dine behov.

Floor Scale

Et gulv skala har en større plattform som du står på. Du leser vekten fra en skjerm som er omtrent øyehøyde foran deg. Denne typen skala er ofte funnet på dagligvarebutikker, treningssentre eller legekontorer. Et gulv skala har ofte en enhet knyttet til det, som måler høyde, noe som gjør det til et ideelt contraption for å overvåke vekstmønstre barna. Du kan kjøpe denne typen skala fra en medisinsk forsyning butikken.

Digital Scale

En digital bad skala er en moderne enhet som leser din vekt og viser det på en digital skjerm på overflaten. På grunn av den digitale aspektet av skalaer, lese vekten din er så enkelt som å se på tallene når de blinker på skjermen. Noen former har større type, slik at de med varierende grad av synet vil ikke ha noen problemer med å lese deres vekt. Noen digitale vekter har andre evner, som beregner body mass index eller overvåke vekttap. Denne type skala kan være nyttig hvis du har visse helseproblemer du trenger å overvåke på en daglig basis. Disse skalaer er lettere kjøpt, og er tilgjengelig på de fleste hjem varer eller sengetøy og butikker.

mekanisk Scale

En mekanisk skala er en tradisjonell versjon, som har en oppringt på toppen og en nål som indikerer vekten din når du står på den. Disse er enkle, men funksjonelle og kan ofte kjøpes til en rimelig pris. Dette er et godt alternativ hvis du bare trenger en grunnleggende skala for å holde styr på hvor vekten din er på. Mekaniske vekter kan finnes på de fleste hjem varer butikker, seng og bad butikker eller varehus.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com