Hvordan Jordskjelv Proof Your House

February 25

Hvordan Jordskjelv Proof Your House


Naturkatastrofer kan skje når som helst, hvor som helst. Jordskjelv er ikke annerledes. Hvis du bor i et geografisk område som er i faresonen for fortsatt jordskjelvaktivitet, jordskjelv proofing hjemme er et skritt for å sørge for at du er forberedt for disse uforutsigbare hendelser. Forberedelse til jordskjelv før de skjer kan du holde deg rolig og kan spare deg for stress. Ta deg tid til å forberede før en katastrofe kan du spare penger på reparasjoner. Tilbringe innsatsen på jordskjelv proofing hjemme kan også spare deg hjertesorg hvis det utenkelige skjer.

Bruksanvisning

1 Form en plan. Finne potensielle farer i hjemmet som må utbedres. The United States Federal Emergency Management Agency anbefaler stående i hvert rom i hjemmet ditt og visualisere katastrofen, finne de elementene som mest sannsynlig å forårsake skade.

2 Fest store apparater til en solid vegg stud ved hjelp av bolter. Eksempler på utstyr for å sikre har kjøleskap, varmtvannsberedere og ovner. Bruk en stud finder, om nødvendig, for å finne riktig sted.

3 Strap ned TVer og dataskjermer bruker krok og øye tape.

4 Fest pyntegjenstander til sine steder med små biter av plakat kitt eller voks.

5 Anker store inventar som bokhyller, skap, kommoder og Kina bur. Bruk en bolt eller forankringsstropp for å sikre disse inventar til veggen studs.

6 Re-arrangere dine eiendeler. Hold tunge gjenstander på nederste hylle. Ved et jordskjelv, kan tunge gjenstander forårsake skade hvis de faller fra høye steder i ditt hjem.

7 farlige, brannfarlige eller etsende kjemikalier oppbevares i nærheten av eksplosjonsfarlige apparater, som for eksempel gass tørketrommel. Oppbevar kjemikalier i lukket, låste containere på en lav hylle i et skap med en lås.

8 Clear en bane. Hold rømningsveier og steder åpen og fri for hindringer. I tilfelle av et jordskjelv, kan det være nødvendig å evakuere huset av andre enn frontdekselet midler.

9 Fest nedleggelser til skapdører. Dette hindrer gjenstander fra å falle ut under et jordskjelv.

10 Posisjons senger og barnesenger unna potensielle farer. Windows kan knuse under et jordskjelv. Indirekte lys eller tak inventar kan falle.

11 Re-Poster på veggene slik at de ikke blir plassert over senger, sofaer eller stoler. Elementer å se opp for er speil, innrammet kunst, hyller og skulpturer.

12 Hold katastrofe forsyninger ligger i et lett tilgjengelig sted. Lag en katastrofeberedskap kit for hvert medlem av familien.

13 Hold deg oppdatert på hjemme reparasjoner. Opprettholde den strukturelle integriteten til hjemmet ditt betyr mindre sjanse for skade under et jordskjelv.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com