Hvorfor en GE Residential Vaskemaskin ikke vil renne

May 21

Hvorfor en GE Residential Vaskemaskin ikke vil renne


Drain problemer med General Electric (GE) bolig vaskemaskin er ofte forårsaket av en tresko. Hvis et lite element av tøy, for eksempel en vaskeklut eller sokk, kommer inn i ytre vask karet, kan det lett komme inn i avløpet linjen og forhindre at vannet tømmes fra vaskemaskinen. Problemer med vaskemaskin dreneringssystemet også kan forklare hvorfor vann forblir i vaskebalje etter syklusen ender.

GE Residential Basics Vaskemaskin

De fleste GE bolig vaskemaskiner har doble washtubs. Den indre karet holder klesvask mens den ytre kar inneholder vann. Det ytre kar er direkte festet til avløpsslangen, som er koblet til vannpumpen. Pumpen fungerer på en trinse mekanisme hvorved en liten arm beveger seg opp og ned for å presse vann fra det ytre karet gjennom avløpsslangen, og ut avløpet linjen. Selv om den doble washtub design er ment å hindre at tøyet fra å havne i avløpet linjen, noen ganger skjer det.

Empty Vaskemaskin Innhold

Kutte strømmen til vaskemaskinen for å unngå elektrisk støt. Ta tøyet ut av vaskebalje, ta lager av hvert element, og plassere den i en vanntett beholder. Hvis du mangler en vare, er det sannsynlig fanget et sted i maskinen, noe som er grunnen til at vaskemaskinen ikke vil renne. Rådfør deg med GE bolig vaskemaskin guide for instruksjoner om hvordan du manuelt drenere vann fra karet. Vaskemaskiner har vanligvis en avløpsslangen eller røret ligger på baksiden av maskinen under en liten klaff som du kan bruke til å tømme den. La vannet renne i en vask, sump pumpe eller stor plastbeholder, slik som en søppeldunk.

Finn Clog

Gjennomgå vaskemaskin veiledningen hvis du er har problemer med å finne vaskemaskinen viktigste tilgangspanelet. Når du finner den, åpne den opp for å vise washtubs og avløpsslangen. Avløpsslangen er en stor diameter gummislange som kobler fra den ytre kar på vannpumpen. Løsne avløpsslangen for å avsløre inngangen til vannpumpen. Bruk en tang eller kjøkken tang for å komme inn i portalen, og trekk ut tette. Kontakt en vaskemaskin reparatør hvis du ikke klarer å finne hindringen. Jo lenger ned i avløpet linjen hindringen reiser, blir mer involvert i søket.

Slitte Drenering Systemkomponenter

Hvis du ikke mistenker at du arbeider med en tresko, kan en del av dreneringssystemet har sviktet, noe som ville forklare hvorfor vaskemaskinen ikke klarer å renne. En av de første komponenter for å teste er skivene mekanisme som driver vannpumpen. Over tid kan pumpen slitasje og blir stiv. Den stivere det blir, jo mindre i stand det er å bevege seg opp og ned, og skyv vann fra maskinen. Se i GE vaskemaskin guide for instruksjoner om hvor du finner skivene mekanisme. Når det er plassert, flytter armen opp og ned med hånden. Hvis den ikke beveger seg uten problemer, må det skiftes ut. I visse tilfeller må både trinsen mekanismen og vannpumpen bytter ut for å gjenopprette funksjonen til vaskemaskinen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com