Hemlock busker

April 30

Kanadiske hemlocks er de eneste Hemlock arter som vokser som et stort utvalg av dverg varianter godt egnet til bruk som busker. Også referert til som østlige Hemlocks, disse trær og busker tåler beskjæring, noe som gjør dem allsidig for hjem gartnere på jakt etter en bestemt form og størrelse. Undersøk dine busker ofte som hemlocks er utsatt for skadedyr som kan ha en ødeleggende effekt.

Beskrivelse

Kanadiske hemlocks vanligvis vokse til en høyde på 55 fot og en spredning på 30 fot, så velg en sorten som vokser som en overskygget treet. Se etter busker som "Bennett", som når en høyde på 2 fot høy med en spredning på 4 fot. Sortene gir også mye i veien for visuell variasjon, med alternativer som "Albospica», som som et hvitt tupp nåler, og "Sargentii", som viser en gråtende vane, en høyde på 6 til 12 fot og en spredning av inntil 20 føtter. Generelt hemlocks vise aromatiske, nålet løvverk og brune kjegler måle 1/2 til 1 tommer i lengde. Denne arten regnes som "en av de vakreste bartrær, med sine myke grønne nåler," ifølge University of Florida Institute of Food and Agricultural Sciences.

Omsorg

Grow Hemlock busker i US Department of Agriculture Plant hardførhet sone 3 til 7 for den høyeste sjanse for suksess. Hold trær sprek gjennom hensiktsmessig, konsekvent omsorg som sunne planter har en høyere sannsynlighet for å unngå skadedyr enn forsømte busker. Plant Hemlock busker i full sol til delvis skygge for beste vekst. Oppretthold fuktig, godt drenert jord med en litt sur pH-nivå. Kanadiske hemlocks tåler de fleste jordtyper, men kan ikke håndtere tørr jord eller vind.

problemer

Hemlock busker er utsatt for skadedyr som Hemlock ullen adelgids, noe som kan ødelegge plantene. Også kjent som Hemlock woolly bladlus, disse skadedyr er små suger bugs som pierce plantevev, fôring på sin juice. Måling bare 1/32 tommer i lengde, woolly adelgids vise rød / lilla organer og målet Hemlocks arter som eneste vertsplanten, med en spesiell forkjærlighet for kanadiske hemlocks. Selv om denne innstillingen betyr at de ikke vil spre seg til andre arter, resulterer det i en mer fokusert angrep på Hemlock busk. Se etter en hvit, ull-lignende vekst på busker som adelgids produsere dette stoffet som en måte å gjemme seg. Da forblir ubehandlet, kan disse skadedyr føre til hemmet vekst, løvverk misfarging og slipp og plante død.

Løsning

Begynn kontroll av ullen adelgids på Hemlock busker ved å slippe naturlige fiender på dem. Kontakt din lokale fylke forlengelse agent for å diskutere potensielt gunstige bugs for et angrep, for eksempel japansk dame biller, Sasajiscymnus tsugae. For mer alvorlige infeksjoner, bruke lav toksisitet insektmiddel hagebruk olje eller høyere toksisitet av kjemiske insekt med den aktive ingrediensen imidakloprid eller bifenthrin.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com