Hvor mye koster en garasje øke verdien av et hjem?

June 18

Hvor mye koster en garasje øke verdien av et hjem?


En garasje er en ønskelig hjem funksjon for mange kjøpere. Hvis et hjem ikke har en garasje, kan legge en øke verdien i enkelte tilfeller. Når det gjelder å selge en bolig, vil ha en garasje øke prisen litt, men vil øke den enkle selge hjemmet.

Garage Tilvekst

Hvis et hjem ikke har en garasje, men ligger i et nabolag hvor garasjer er standard, så i tillegg en garasje vil legge til verdien av hjemmet. Det vil også bidra til hjemmet selge raskere. Et hus kan hente inn om lag 60 prosent av kostnadene for en grunnleggende garasje tillegg, i henhold til remodeling magasinet.

Kjøpe et hjem med en garasje

Å ha en garasje øker verdien av et hjem. Hvor mye verdien økes, avhenger av området i og omkring standarder. Hvis boligen er i en høy kriminalitet område, et område med begrenset gateparkering eller et område med dårlig vær, verdien kan økes med opp til $ 10.000. Men det mest verdifulle som en garasje legger til et hjem er en raskere videresalg. Realtors konsekvent sier det er vanskelig å selge en bolig uten en garasje, uavhengig av prisen.

Garage Conversion

I noen tilfeller kan konvertere en garasje til boareal legge mer til verdien av et hjem enn å forlate plassen som en garasje. Hvis boligen er liten og garasjer er ikke standard i nabolaget, kan en ombygd garasje bidra til å selge en bolig ved å legge til et ekstra soverom eller allrom til arealet. Men det er best å konsultere flere fagfolk før du starter arbeidet, siden boliger uten garasjer er vanskelig å selge.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com