Slik installerer en Jenn-Air platetopp

May 27

Kjøkken øyene er populære funksjonene i moderne kjøkken. Disse tillater kokker mer plass på kjøkkenet for hvitevarer og benkplass. Jenn-Air produsenter en rekke ulike platetopp modeller som er perfekt for montering i kjøkkenøyer. Disse topper har downdraft ventilasjon, noe som betyr at de ikke trenger å bli installert under en tungvint og bråkete avtrekksskap. Det er mulig for DIYer å installere en Jenn-Air platetopp i en ny eller ombygd kjøkken øy.

Bruksanvisning

1 Velg riktig installasjonsstedet for Jenn-Air platetopp. Du trenger minst to verktøyet tilkoblinger for en vellykket installasjon: elektrisitet og lufting. Hvis dette er en gass Jenn-Air, trenger du også en gasstilkobling til installasjonsstedet.

I tillegg vil din Jenn-Air krever en viss plass under installasjonsstedet for downdraft boliger. Sjekk i installasjonsmanualen for den eksakte krav høyde, bredde og dybde for Jenn-Air-modellen.

2 Kutt strømmen til kretsen der du skal installere Jenn-Air platetopp på hovedbryter. Test ledningene med et voltmeter for å sikre at strømmen har blitt kuttet.

3 Marker ut et sted på benkeplate og kutte det ut, hvis nødvendig. De bestemte dimensjoner som trengs for Jenn-Air platetopp variere fra modell til modell og vil bli inkludert med isntallation instruksjoner. Bruk en drill for å bore et hull i et hjørne av benken. Bruk en stikksag med riktig kappeskive for å kutte hullet ut for Jenn-Air-serien. Sand ned eventuelle grove kantene med en fil eller strøm sander. Hvis du har en ny øy som har blitt gjort for en Jenn-Air platetopp, er ingen kutting nødvendig.

4 Fjern Jenn-Air platetopp fra forsendelsesemballasje. Fjern eventuelle ventilasjonsgriller eller keramiske fliser. Ha en assistent hjelper deg med å løfte toppen opp og inn i installasjonsstedet. Trekk ut skum padding for benkeplate installasjon inkludert i emballasjen og sett den til side.

5 Sett inkludert skum polstring rundt diameteren av monteringshull. Dette vil dempe Jenn-Air platetopp mot disken og hjelpe det til å passe på plass skikkelig.

6 Fest Jenn-Air platetopp til benkeplate nedenfra med de medfølgende klemmene.

7 Koble viften til ventilasjonssystemet. Hvis nødvendig, kan viften roteres ved å løsne mutteren på den siden med en pipenøkkel.

8 Kjør ledninger kabler fra ovnen toppen til den elektriske koblingsboksen. Koble den svarte ledninger fra platetoppen til den svarte ledninger i koblingsboksen og de hvite ledningene til hvite ledningene. Kobberjordledning bør være koblet sammen enten med kobbertråd i koblingsboksen eller til koblingsboksen kroppen. Koble ledningene med wire nøtter og sikre med elektrisk tape. Bruk wire strippere til å kutte noen ledninger som trengs.

9 Koble gasstilførselsslangen til gassinnløpet. Stram koplingen med en skiftenøkkel.

10 Nivå stovetop. Mange Jenn-Air-modeller har planering ben som kan justeres individuelt til nivå enheten. Bruk et vater til å sjekke vinkelen på koketoppen og justere bena etter behov ved å skru dem.

11 Gjenopprett makten til den elektriske kretsen.

12 Sett grillen filter, grill cover og annet tilbehør på toppen av Jenn-Air platetopp. Start platetopp og teste den for funksjonalitet.

Hint

  • Mange kommuner krever at gasstilkoblinger gjøres av sertifiserte fagfolk.
  • Disse trinnene er bare en retningslinje. Følg spesifikke instruksjoner for Jenn-Air platetopp modell.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com