Hvordan gjør jeg Tile en Dormer?

May 14

Hvordan gjør jeg Tile en Dormer?


En arken er et strukturelt element innebygd i skråtak overflaten av en bygning for å skape mer plass. Arker vanligvis er installert med et vindu og legge til ekstra takhøyde til rommet. De kan brukes til lagring eller til pynt, med hyller og andre fasiliteter inkludert. Mens noen arker forbli nøytrale, med riktig verktøy og kunnskap kan du installere keramiske fliser for å skape en ekstra tilpasset utseende for å utfylle det estetiske inntrykket av rommet hvor arken er installert.

Bruksanvisning

1 Legg flere stykker av flis på rad på gulvet med fliser avstandsstykker i mellom dem i henhold til størrelsen på dine valgte fugemasse ledd. Ta et målebånd og måle avstanden mellom flisene. Sjekk disse målingene mot de vertikale, horisontale og skrånende deler av ark. Den ideelle oppsettet er full fliser på alle utvendige kanter med minst 3-tommers kutt i noen hjørner, men personlige preferanser kan diktere en annen type layout.

2 Gjør vertikale og horisontale referanselinjer med målebåndet og blyant pluss nivået. Marker de horisontale linjene og bruke dem som et referansepunkt for stabling fliser opp veggen for å hjelpe deg å holde den totale installasjonen nivå. Bruk vertikale linjer for å holde installasjonen lodd. Bruk målinger fra tørre lagte fliser på gulvet for å sjekke hvor du bør sette de horisontale linjene og merke dem hver to rader.

3 Begynn nederst og jobbe deg oppover. Flis bakveggen av ark rundt vinduet første og andre sideveggene, slik at de skjærer inn i veggen er begravet bak sideveggene. Spre et lag med fugemasse på veggen med tannsparkel, med blyantstreker brukes som et referansepunkt hvor du bør slutte smøre fugemasse. Smøre bare nok til å arbeide med to vertikale rekker av fliser på en gang. Plasser hver del av flis mot veggen og trykk den godt inn i fugemasse. Installere hele nederste raden før han flyttet opp til andre rad, og bruke fliser avstandsstykker til jevnt mellomrom mellom flisene.

4 Gjenta prosessen med de skrå delene av taket. Bruk den øverste kanten av den vertikale delen som en spenne slik at når du jobber deg oppover skråningen av taket vekten av flis hviler mot veggen og holder brikkene på plass.

5 Gjør eventuelle rette kutt med flis skjærebrett og skjær rundt luker vindu og elektriske bokser med flis våt sag. Mark hvert kutt med blyant og målebånd og kutte tilsvarende. Tillate minst 24 timer før fuging installasjonen.

Hint

  • En typisk 12-by-12 flis krever en 3/8 tommers tannsparkel. Større fliser vil kreve en større hakk og mindre fliser en mindre hakk.
  • Tile avstandsstykker kommer i en rekke bredder og kan velges avhengig av hvor stort du vil at fugemasse ledd skal være. Tile kiler er kileformede avstandsstykker som gir rom for minimale justeringer i tilfeller av installasjoner der hver brikke kan være litt større eller mindre enn de andre, og dermed krever ekstra manipulasjon.
  • Bruk alltid verneutstyr når du arbeider med elektroverktøy.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com