Slik feilsøker en Whirlpool Portable Oppvaskmaskin

May 15

Slik feilsøker en Whirlpool Portable Oppvaskmaskin


Hvis Whirlpool bærbar oppvaskmaskin er feil, kan du være i stand til å spare penger ved å reparere problemet selv i stedet for å betale for en tjeneste samtale. Mange vanlige oppvaskmaskin problemene er forårsaket av enkle deler som kan byttes ut raskt og rimelig. Sjekk avsnittet feilsøking av Whirlpool bærbar oppvaskmaskin manual for flere tips og informasjon knyttet til din spesifikke modell. Brukerhåndboken bør også ha et delenummer liste du kan bruke som referanse når du kjøper reservedeler.

Bruksanvisning

1 Se etter lekkasjer eller vanndammer under eller bak Whirlpool bærbar oppvaskmaskin. Kontroller at koblingspunktet mellom kjøkken kran, vask og oppvaskmaskin vanntilførselsledningen er tett og ikke lekker. Føl rundt under vasken og kontrollere forbindelsen mellom søppeltømming og oppvaskavløpsslangen. Hvis du finner en lekkasje, steng av vannet og kople fra berørte linje. Pakk tråd-forsegling tape (Whirlpool anbefaler Teflon tape) rundt gjengene for å forbedre forseglingen, koble linjen og slå vannet igjen. Skift ut defekte forsyningslinjer dersom dette ikke løser lekkasjen.

2 Inspiser dørlåsen og pakningen hvis Whirlpool bærbar oppvaskmaskin ikke starter eller lekker fra forsiden. En defekt låsen kan føre til at døren sensor for å registrere at døren er fortsatt åpen, noe som vil engasjere til oppvaskmaskinen avstengningsbryter. Skift dørpakningen hvis vann siver ut mellom døren og resten av oppvaskmaskinen enhet.

3 Kontroller temperaturen i varmtvannstilførselen dersom Serviset er ikke rent når oppvaskmaskinen er ferdig. Temperaturen bør være ca 120 grader Fahrenheit å bryte ned fett og caked-på mat. Se etter hindringer i varmtvannstilførselen. Ring en rørlegger for å sjekke ditt hjem rør og varmtvannsbereder hvis du ikke finner noe å hindre vannet i å nå oppvaskmaskin.

4 Bruk et multimeter for å teste påfyllingsventilen hvis oppvaskmaskinen ikke fylles. Fjern skruene og tilgangspanel fra fronten av enheten. Fylleventilen er koblet til et kobber brakett bak panelet. Trykk sondene av multimeter til de to terminalene på ventilen. Bytt ut ventilen hvis du ikke får en lesning på multimeter.

5 Tøm ut vannet innløpsventilen hvis du har en rengjøring problem som ikke ble rettet opp ved å kontrollere varmt vann i trinnet ovenfor. Fjern den nedre tilgangspanelet og se etter det punktet der vanntilførselen fra hjemmet kommer inn i oppvaskmaskinen for å finne innløpsventilen. Bytt ut ventilen hvis det virker ødelagt eller utslitt.

Hint

  • Trekk oppvaskmaskinen eller slå av skillebryteren bryteren før du bytter ut eventuelle defekte deler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com