Hvordan bestille nye Skapdører og skuffer

May 18

Hvordan bestille nye Skapdører og skuffer


Når du ønsker å bestille nye skapdører og skuffer, må du forberede en liste over skapdører og skuffe ansikter som du ønsker å bestille. Du trenger nøyaktige målinger for hvert punkt på listen. Ta målinger minst to ganger for å sikre at du har riktig måling. Ellers vil du ende opp med skap og skuffe ansikter som ikke passer, eller du vil ha skap og skuffe ansikter med korn kjører feil vei.

Bruksanvisning

1 Lag en skisse av eksisterende kjøkkenskap og skuffer. Merk hver skapdør og hver skuff ansikt med en bokstav eller et tall. På et eget ark, liste hvert nummer eller bokstav slik at du er sikker på at du ikke går glipp av noen av dine nødvendige målinger. Legg merke til hvordan hver skuff åpnes ved å merke seg hvis døren knott er på venstre eller høyre. Vær også oppmerksom på eventuelle dører som baken opp til andre dører, for eksempel der du har en venstre og høyre dør på samme kabinett.

2 Mål eksisterende skapdører og skuffe ansikter, og registrerer hver måling. Ta opp den første bredde, etterfulgt av høyden. For eksempel liste opp skapdører som 16 inches bred og 28 inches høy og skapet skuffer som 24 inches bred og 5 inches høy.

3 Gruppe som skapdører og skuffer sammen hvis de har samme mål. For eksempel kan du vise at du trenger fire dører som måler 20 inches bredt med 28 inches høy, og åtte dører som måler 18 inches bredt med 24 inches høy, med en tilsvarende liste for skuffe ansikter.

4 Fullfør selskapets bestillingsskjemaet. Sørg for å indikere høyre eller venstre orientering av dørhåndtakene.

Hint

  • Spør selskapet du bestiller fra hvordan de plassere hengslene. Hvis dine eksisterende skap er standard, bør hullene være på samme sted. Men sjekk målingene de gir deg mot eksisterende hengslene for å sikre at du kan gjenbruke hengslene posisjoner; hvis ikke, har selskapet bore hull i henhold til dine mål. Ellers må du flytte hengslene når du installerer de nye skapdører.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com