Hvordan å beskjære en Purple Passion Plant

May 19

Hvordan å beskjære en Purple Passion Plant


Den lilla lidenskap anlegget, også kjent som Gynura aurantiaca eller lilla fløyel plante, er en fantastisk flerårig klatreplante som er innfødt til Indonesia. I USA, er den lilla lidenskap fabrikkens dyrking behov best oppfylt ved å dyrke planten innendørs. Verdsatt for sin uklar lilla stilker og blader, er den lilla lidenskap anlegget en attraktiv, lite vedlikehold potteplante med svært enkle beskjæring krav.

Bruksanvisning

1 Klipp blomstene ut av ditt lilla lidenskap plante med et par skjerpet og steriliserte beskjæringssakser, etter behov. Hvis lov til å forbli, vil blomstene avgir en ubehagelig lukt.

2 Beskjær lilla lidenskap anlegget, etter behov, for å opprettholde sin størrelse og form, eller for å fjerne syk, skadet eller døde trær.

3 Gi lilla lidenskap plante en grundig beskjæring i vinter for å sikre sunn, sterk plantevekst neste vår. Skjær stilkene av den lilla lidenskap anlegget tilbake til bare fire noder over kanten av planting container.

Hint

  • Gjør rent beskjæring kutt når du fjerner bladene fra lilla lidenskap anlegget for å gjøre det enklere for anlegget ditt til å helbrede.
  • Bruk aldri skitne beskjæringssakser når beskjæring ditt lilla lidenskap anlegg som det kan øke anleggets risiko for å pådra en farlig plantesykdommer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com