Slik kjører du et hus på en Generator Fulltid

June 12

Slik kjører du et hus på en Generator Fulltid


Tanken på å generere din egen strøm er tiltalende. Det høres ut som en måte å få kontroll over strømregninger. Dette er en forferdelig idé for folk flest på grunn av kostnadene for drivstoff og reservegeneratorer. De fleste bærbare generatorer har en levetid på ca 2000 timer med service. Kjøre en generator heltid betyr at erstatning kan skje hver tredje måned, men ved hjelp av en generator kan være en nødvendighet. Hus bygget i avsidesliggende områder kan ha problemer med å få tilgang til elektrisk kraft. Installere en generator stand til å drive et helt hus kan være svaret på dine behov.

Bruksanvisning

1 Kjøp en 48-kilowatt generator hvis du har tenkt å drive et hus med 200-amp service. Dette er effektnivået for de fleste hjem i dag. Hvis du ønsker å kjøpe den minste generator som fortsatt vil kjøre dine hjemme, må du bestemme nøyaktig strømkravene til ditt hjem. Lage en liste over hvert element som generatoren viljestyrke. De totale watt som brukes av disse elementene vil gi deg en idé om minimum generator som du trenger.

2 Koble strøm hjem til deg på strømmåleren. Ta av dekselet på sikringsskapet ved hjelp av en skrutrekker til å fjerne de fire skruene som holder den på plass. Bruk skrutrekker til å løsne skruene på hovedbryter for å fjerne strømkablene som kommer fra strømmåleren. Du kan la den hvite ledningen koblet til nøytral bar for nå.

3 Installer en dobbel-kast veksle mellom generatoren og sikringsskapet. Denne boksen har en spak på siden som beveger en bar inne fra bunnen der generatoren makt vil bli festet til toppen der strøm fra strømmåleren vil koble inn. Formålet er å hindre at strøm fra verktøy og generatoren fra konkurrerer om å drive huset. Bruk skruer til å feste denne boksen til veggen så nær sikringsskapet som mulig.

4 Sett strømkablene fra strømmåleren under knastene på toppen av den doble kast spaken boksen og skru til skruene over dem for å sikre ledningene. Gjenta denne prosessen med strømkablene fra generatoren og tappene på bunnen av boksen. Sett den hvite kabelen til en port på sikringsskapet og sikre det under samme skrue som den hvite kabelen fra strømmåleren.

5 Fest to kabler under skruene i sentrum av den doble kast bryterboks og kjøre dem derfra inn i sikringsskapet. Sett disse to kabler under skruene på hovedbrytere og stram til skruene for å feste dem. Sett dekselet på sikringsskapet og fest den med de fire skruene som ble fjernet tidligere.

6 Vend bryteren på dobbel-kast merket lavt til å engasjere kretsen kommer fra generatoren inn i huset kretser. Med hovedbrytere off, starte generatoren. Slå på hovedbryteren for å tillate makt til å begynne å strømme inn i huset. Overvåk drivstofftilførselen på generatoren for å holde den i gang. Så lenge generatoren holder opp, vil huset fortsette å være fullt drevet. Flytt bryteren på dobbel-kast boksen til "Up" stilling for å gå tilbake til huset til strømnettet.

Hint

  • En større drivstofftank må kanskje være installert for å kjøre generatoren lenger mellom tanking.
  • Hvis det er en betydelig endring i strømkravene i hjemmet ditt, må du kanskje oppgradere generator for å møte de økte behovene.
  • Bruk aldri et hjem på generator makt med mindre verktøyet er slått av til huset.
  • Slå alltid av strømmen på måleren før du kobler fra strømmen til hovedbrytere.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com