Hvordan erstatte Lawn Chair Mesh

July 5

Plen stoler er uunnværlige elementer i sommermånedene. Folk bruker dem for cookouts, ballspill, piknik og mange andre sosiale arrangementer. Etter mange års bruk maske strimler av plenen stolen slites ut, forlater du en fortsatt god metallramme. Reparere disse stolene selv og spare penger. Bytte mesh strimler på en plen stol er svært enkel. Alt du trenger å vite hvordan du skal gjøre er å klippe og veve. Det er heller ingen spesielle verktøy som trengs for å fullføre dette prosjektet så ikke la ideen om det skremme deg.

Bruksanvisning

1 Fjern all gammel maske. Bruk en skrutrekker for å ta ut alle skruene. Sett dem i en plast glidelås bag for å holde dem fra å bli tapt.

2 Count ut antall mesh strimler på stolen for bredden og dybden. Gjør dette for sete og rygg hvis du skal bytte maske der også.

3 Start med bredden av stolen og måle hele veien over. Tilsett 4 inches til måling for å tillate folding endene av strimmelen.

4 Skjær passende antall strimler til den nødvendige målingen for bredden av stolen.

5 Ta en stripe og brett den ene enden av den i en ryddig trekant. Hold skruene hendig at du trakk ut tidligere. Ta en skrue og fest trekanten slutten av stripe i et av hullene på den ene siden av stolen. Pass på at du fester bånd slik at det kan komme opp og rundt metallrammen jevnt.

6. Trekk maskestripsen tett til den motsatte side av stolen. Fold den andre ende av maskestripsen til en trekant. Bruke en annen skrue til å feste dette formål på plass på undersiden av stolen.

7 Gjenta trinn 5 og 6 for resten av bredde strimler.

8. Skjær det nødvendige antall strimler for dybden av stolsetet. Følge trinn 5 for å feste strimmelen til den fremre del av rammen av stolen.

9 veve bånd under og over bredde strimlene helt til baksiden av stolen. Følg trinn 5 og 8 for å fullføre erstatte mesh strimler på setet på plenen stolen.

10 Gjenta alle trinnene ovenfor hvis mesh strimler på baksiden av setet må erstatte også.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com