Slik Dekorer en vegg i en Front Entry Hall

May 8

Slik Dekorer en vegg i en Front Entry Hall


Oppføringen hall er det første inntrykket besøkende får av ditt hjem og din personlige stil. Når du bruker en stor kunst trykt på din oppføring veggen du vise en fet representasjon av det som skal komme. Kunsten du velger bør forholde seg til den generelle stilen i resten av hjemmet. Enten ditt hjem er variert, tradisjonell eller nautisk, finne en fotografisk eller kunststykket å utfylle design er et møysommelig arbeid.

Bruksanvisning

1 Se på fargen og stilen på rommene ved siden av vestibylen. Legg merke til de dominerende fargene og den generelle stilen i kunst og tilbehør i disse rommene.

2 Tenk på inntrykket du ønsker å gjøre på gjestene når de kommer inn i hjemmet. En følelse av humor, kjærlighet til antikviteter eller en dramatisk teft er noen egenskaper som vil bli definert av utsmykningen av entré.

3. Mål uhindret del av veggen i den foran inngangspartiet. Ekskluder områder dekket av møbler.

4 Søk etter kunstverk som passer den generelle stilen, farger og personlighet av de tilstøtende rom. For eksempel, hvis det tilstøtende rommet har en strand tema med blå farger, kan en strand utskrifts være en fin innlemmelse.

5 Kjøp en art print som er stor nok til å fylle det meste av tilgjengelig veggplass, noe som åpner for flere inches på hver side.

6 Bestill UV-beskyttende glass og en passende ramme for kunstverket. Den type ramme bør reflektere stilen av kunst du har valgt. For eksempel vil en modernistisk print bruke en enkel svart eller hvit bilderammen.

7 Hang kunstverk i øyehøyde, sentre det på veggen over noen møbler til stede.

Hint

  • Forstørrer et kunstnerisk fotografi du har tatt deg selv å gjøre hallen ekstra skryte-verdig.
  • Ikke la dine kunstverk ubeskyttet mot sol eksponering i et sterkt opplyst foajé. Bruk UV glass for å begrense mengden av falming grafikken vil lide.
  • Unngå å bruke familiebilder eller små fotomontasjer på forsiden entré. Små collager gå seg vill på en stor vegg og familiebilder kan fortelle fremmede ser inn i foajeen for mye informasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com