Hvordan dekke et Fashion Wall

June 28

Hvordan dekke et Fashion Wall


Dekk en vegg for å gjenspeile hvilke fasett av moteverdenen som interesserer deg mest. Bruke plassen for visning av dine favoritt elementer. I stedet for tucking ting bak lukkede dører og tar opp verdifull lagringsplass, ordne dem pent i full størrelse. Dine mest verdifulle eiendeler blir øyeblikkelig personlig kunstverk. Alt du trenger er en rimelig mengde altmuligmann kunnskap og ferdigheter til å skape et interiør som viser din kjærlighet til mote design ved å forme de to verdener på veggene.

Bruksanvisning

Klesdesign

1 Paint del av veggene i tavla eller tavle maling for umiddelbar kruseduller plass. Hold farge til en svart eller en hvit å la elementer for å skille seg ut, ikke vegger.

2 Heng opp en pegboard som å tråkle stoffprøver og design for inspirasjon. Bruk den med en farge som matcher ditt nyeste design linje og endre det ut som kreativitet slår deg.

3 Installer tilpassede hyller rundt toppen av rommet i stedet for tradisjonell støping i mindre områder. Vis dine design bøker, stoff bolter og sy elementer innen rekkevidde.

mote tilbehør

4 Installer dekorative kroker å henge hatten på en måte som viser dem attraktivt og også beskytter dem. Alternativene inkluderer hengende hatter i en lang rekke, spredning dem rundt veggen eller vise dem over og ved siden av døråpninger å ramme dem.

5 Hang smykker stykker over speil eller underlys på dekorative kroker. samlingen vil fange og reflekterer lyset, og legger gnisten til design ordningen av veggene.

6 Installer hyller for bulkier elementer, for eksempel en samling av retro cowboy boots. Ordne vintage hattebokser på sokkelen for å lagre ekstra tilbehør som du kan bytte ut med de viste seg å holde ting friskt i rommet.

mote Ikoner

7 Frame bilder og annonser fra kjente modeller, designere og andre skjønnhetsikoner i utfyllende rammer. Alternativer for å henge dem inkluderer gallery stil (alle på rad) eller tilfeldig for et abstrakt preg.

8 Plasser ekstra utskrifter i en perm og endre dem ut med innrammet de som stemningen slår deg eller med årstidene. For eksempel fotografier av sundresses i vår- og badedrakt annonser i sommer.

9 Installer hyller på veggen over noen av innrammet kunst å lagre permer på. Vis dine favorittmoteblader og skjønnhet triks bøker i hyllene også.

Hint

  • Miks og match alt om mote for å skape et virkelig personlig plass. For eksempel har en seksjon være en pegboard der du kan veksle bilder og tegninger med en hylle over den for å vise favoritt tilbehør og motefotografier.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com