Hvordan Plant vannplanter

August 8

Hvordan Plant vannplanter


Vannplanter kan skape et vakkert vann hage i din bakgård tjern. De kan også være svært gunstig for dammen, kutte ned på alger og å tilsette oksygen til vannet. Overvåking av vanntemperaturen kan være en viktig del av overlevelsen av noen av de mer tropiske planter. Plante dem er ikke vanskelig, men det tar litt tid til å gjøre det riktig. Du vil høste fordelene av din tid, men når du ser dammen forvandlet til en herlig og fredelig fristed.

Bruksanvisning

Planting Tropical Water Lilies

1 Plasser vannlevende media i en 10 til 12-tommers stoff potten om 1/2 full. Fabric potter er best å bruke fordi de tillater vannsirkulasjon uten at media å unnslippe. De er litt dyrere enn plastbeholdere, skjønt. Hvis du velger å bruke plastbeholdere, sørg for at de ikke har noen dreneringshull. De vannboringer er ikke nødvendig for vannplanter.

2 Place to til fire gjødsel tabletter i jorda. Fyll det til to inches av toppen av potten. Plant tuber oppreist så røttene er gravlagt. Tuppen av tuber bør ikke bli begravet.

3 Legg en til to inches av ert grus å holde jorda fra å rømme potten under vann. Legg igjen en plass rundt tuber uten grus.

4 Test vanntemperaturen. Det bør være 70 grader Fahrenheit eller høyere før anlegget senkes ned i vannet. Planten kan deretter senkes til 6 inches over kronen og ned til 12 inches som den vokser. For å holde anlegget opp høyere, sted mursteiner i bunnen av dammen og sette potten på klossene. Som det vokser, ta bort et sett med murstein og senke den.

5 Legg gjødsel tabletter hver 3 til 4 uker i løpet av vekstsesongen. Avhengig av hvor du befinner deg, er vekstsesongen normalt våren gjennom tidlig høst.

Planting Hardy Vannliljer

6 Fyll en 14 til 16 tommer stoff pott med akvatiske media. Gjør dette før det er halvfull. Tilsett 3 eller 4 gjødsel film; fylle resten av veien. Aquatic media er best for alle Aquatics som må plantes. Men du kan også bruke en tung hage leirjord hvis du vil. Hardy vannliljer vokser over hele potten. Jo bredere potten, jo bedre.

7 Plant jordstengler ved en 45-graders vinkel mot en side av beholderen med kronen utsatt for. Deretter legger en tomme eller to av ert grus, etterlot seg en plass rundt kronen av anlegget.

8 Lavere i vannet til 6 inches. Som det vokser, senke den til 12 til 18 inches dyp. Plant tidlig på våren og gjødsle hver 4 til 6 uker. Disse plantene vil blomstre hele sommeren, og deretter dø av. De vil komme tilbake neste vår.

planting Lotus

9 Fyll en 20 til 30 gallon beholder med vann media til halvfull. Tilsett 5 gram vann tablett gjødsel for hver gallon av media. Fyll en annen 1/4 av veien med jord.

10 Sett tuber i media med kuttet side mot siden av beholderen. Legg en stein på tuber for å holde den i beholderen. Fyll med media, slik at den voksende punktet i lotus utsatt.

11 Nedre i 2 inches av vann før det vokser godt. Deretter kan du redusere til flere inches. Gjødsle en gang i måneden i løpet av vekstsesongen etter at planten har etablert seg. Dette anlegget vil komme tilbake neste år.

Floater og undersjøiske planter

12 Plant undersjøiske planter i en gallon beholdere fylt med vann medier. Topp med en tomme eller to av ert grus å holde i anlegget og senk helt opp til en meters dyp. Hvis du har problemer med å holde dem nede, kan de bli vektet.

13 Place flytende vannplanter i dammen etter at vannet temperaturen når 70 grader Fahrenheit. Disse flytende planter vil dø hvis de utsettes for frost.

14 Plant grunt vann planter i 10 til 14 tommer stoff potter. Hvis de kommer i netto potter, bare plante nettet i potten uten å forstyrre roten. Bruk en gjødsel tablett per hver gallon av jord og gjødslet hver 6 til 8 uker. Plasser nær vannkanten på en dybde på 2 til 3 inches. De vil vokse over vannet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com