Hvordan Grow Dwarf Mondo Grass

July 27

Dwarf mondo gress er ofte brukt til landskaps verft og plener. Det er et populært alternativ til torv gress, så det er mer motstandsdyktig mot tørke og krever mindre omsorg for å vokse. Imidlertid kan det ikke ta mye slitasje, og bør ikke være plantet i områder med stor trafikk. Den vokser i klynger, mellom tre og seks inches høy, og er mørk grønn. Dwarf mondo gresset er eviggrønne, og vil forbli fargerike året. Den har ingen store skadedyr og krever klippe bare en gang i året.

Bruksanvisning

1 Velg et sted å vokse dverg mondo gress. Velg et skyggefullt sted som mottar mellom fire og seks timer med indirekte sollys hver dag. Innlemme weed-free kompost i jorda før planting. Bruk butikk-kjøpte kompost for å sikre at det er fritt for skadedyr, sykdommer og ugras. Spre tre inches av kompost over valgte stedet, og deretter bruke en rorkult å blande den med jorda.

2 Plant sprigs av dverg mondo gress direkte i jorda. Grav et lite hull, plasserer mondo gress kvist inne og forsiktig fylle hullet rundt den. Space sprigs ca fire til seks inches hverandre. Fortsett til hele planting området er fullt, og deretter vann grundig.

3-feed gresset ved hjelp av en flytende gjødsel en gang i måneden for de første seks månedene. Bruk en startpakke gjødsel som er spesielt utviklet for gress. Påfør følge produsentens instruksjoner for riktig dosering.

4 klippe gresset hvert år i begynnelsen av februar, før nye skudd opp fra bakken. Still inn høyden av bladet på klipperen til høyeste innstilling og klippe over hele tunet for å oppmuntre til ny vekst.

5 Vann gresset om sommeren og i ukene som mottar ingen nedbør. Sug jorda til to inches dyp for å gi nok vann. Ikke vann dverg mondo gress i løpet av høsten eller vinteren for å unngå å skade røttene.

Hint

  • Dwarf mondo gress i invasiv, og kan spre seg raskt når etablert. Sørg for å plante den i en plassering som vil tillate god plass for ekspansjon.
  • Ugress som vokser opp rundt klumper av dverg mondo gress vil bli konkurranse om næringsstoffer. Alle ugress skal fjernes for hånd for å holde gresset vokser sunt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com