Hvordan rense lukt fra avløps

November 20

Hvordan rense lukt fra avløps


Sluk, særlig de i bad og kjøkken vasker, kan bli stinkende med dag-til-dag bruk. Dette er fordi biter av mat, tannkrem og andre gunk blir sittende fast til sidene av rørene, klamrer seg til dem som de råtne. Rengjøring lukter fra et avløp er enkel og krever ingen kommersielle avløp-clearing produkter. Den enkleste måten å rengjøre en stinkende avløp er å bruke eddik og natron. Både eddik og natron er naturlige deodorizers, og reaksjonen mellom de to slag klengete søl av av rørene. Hvis denne behandlingen ikke virker, prøv en løsning av blekemiddel og vann for å drepe bakterier som forårsaker lukten.

Bruksanvisning

naturlig blanding

1 Hell en kopp natron i avløpet. Følger det med en kopp hvit eddik.

2 Dekk åpningen med tappepluggen for å tvinge den boblende løsningen ned i stinkende avløp.

3. La eddik og natron løsning å boble i røret i minst 30 minutter; la den over natten hvis lukten er spesielt sterk.

4 Trekk dreneringspluggen og skyll i vasken med varmt vann i ca ett minutt. Gjenta prosessen minst en gang i uken for å rense lukt fra avløpet.

Bruke Bleach

5 Kombiner en del strand med åtte deler varmt vann for å lage en svak løsning. Hell blandingen ned stinkende avløp.

6 La blekemiddel løsning å sitte i åpen renne over natten, eller i minst åtte timer. Avstå fra rennende vann ned i avløpet i løpet av denne tiden, og sørg for å holde døren åpen hvis du bruker løsningen i et lite, lukket rom som et bad. Dette vil holde røyken fra å bygge opp i luften.

7 Skyll blekeløsningen fra vasken ved rennende varmt vann ned i avløpet i minst ett minutt.

8 Gjenta prosessen for rengjøring av en stinkende avløp så ofte som nødvendig, spesielt hvis eddik og natron metoden viser seg å være utilstrekkelig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com