Hvordan bygge en bakgård Wooden Fence

November 23

Hvordan bygge en bakgård Wooden Fence


Det kommer en tid i livet til hjemmet ditt som du blir klar for litt privatliv fra naboene. Uansett hvilke grunner kan være, kan en bakgård tregjerde være et flott alternativ for å gi deg privatliv du ønsker uten å bryte bank.

Bruksanvisning

Hvordan bygge en bakgård Wooden Fence

1 Mark hvor polene kommer til å gå. Det er svært viktig at du riktig plass dine gjerdestolper før du graver. Ta et målebånd og starter på den ene enden spray male et lite merke hver 6-8 fot. Dette er hvor innleggene dine kommer til å gå.

2 Grav dine stolpehull. Så rett som du kan ta din post hole digger og grave hull på hver av dine karakterer, dypt nok til at 1/3 av innlegget ditt passer inn i hullet.

3 grus, nivå, og sikre dine innlegg. Ta ca 2 spade fulls av grus og legg den i bunnen av hullet. Still ditt innlegg i hullet og ta et nivå og sette den på toppen av innleggene dine. Når innleggene dine er nivå bruk boards sikkert holde innlegg på plass.

4 Cement innleggene dine. Du kan også bruke skitt men sement vil holde seg bedre, spesielt i fuktig klima med mye nedbør. Fyll hullet opp til like over innlegget hullet. Du ønsker ikke å forlate ethvert rom for vann til basseng i bunnen av innlegget ditt så sørg for at sementen er stablet opp i en vinkel rundt bunnen av din stang, slik at vannet renner av. La sement tørke i den anbefalte tiden på pakken. Denne gangen vil variere avhengig av type og merke av sement som du kjøper.

5 Bygg din fekting. Når innlegget ditt har tørket helt, legge ved en topp og bunn jernbane mellom hver av innlegget ditt. Være veldig presis på hvert innlegg for å være sikker på at gjerdet er i vater. Nail gjerdet styrene vertikalt over hele gjerdet.

Hint

  • Du kan enten kjøpe alle materialer skille, eller de fleste hjem forbedring butikkene vil tilby gjerdet byggesett også.
  • Vær nøye med å gjøre nøyaktige målinger og for å være sikker på at polene er nivå. Ikke å være presis kan påvirke både utseendet og integriteten til gjerdet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com