Designer Kitchen Ideas

September 25

Designer Kitchen Ideas


Designer kjøkken spenner fra elegante, til ultra-moderne, til country-chic, til luksus. Designer kjøkken vanligvis prøver å legge til ett eller to nye elementer til den tradisjonelle kjøkken linje opp, for eksempel, opplyste glassplater eller øya lagringsenheter. Når du kommer opp med ideer for å skape en designer kjøkken, design studie i et magasin, bok eller nettside, og tenker på måter å utvide på det bildet for å lage din ideelle plass på kjøkkenet.

Moderne

Som i 2010, synes trenden å være enten skjule områder med skyvedører eller gardiner, eller flamboyantly viser av en plass i et høyt, in-your face tilnærming til romdesign. Uansett hva du velger å gå, designe et studio kjøkken som viser av metall, moderne belysning teknikker og slanke, glatte benkeplater og skap. For å sikre at metallet er ikke overveldende, la utsatt murstein på kjøkkenet ved siden av krom stekeovn, oppvaskmaskin og benkeplater. Legge til en øy til kjøkkenet vil også åpne opp benkplass. Hvis du ønsker, kan du ha en roll-away øya, som du kan lagre i et skap når den ikke er i bruk.

Studio Kitchen Nook

For mindre kjøkken, designe en liten krok for å spise og samle for å snakke på siden eller enden av kjøkkenet plass. For en designer kjøkken utseende, i stedet for å plassere et bord midt i kjøkkenet, eller en øy i midten, sette en pen, rektangulær eller sirkulær-sitteplasser nook inviterer et vennlig sted for samlingen. Du kan legge til flyttbare stoler. Det vil gi deg plass når du ikke har gjester. Du kan også velge en bankett lagringsplass slik at du kan brette panner, gryter og andre sjanser og ender inne i kjøkkenbordet nook. Aksent plass med trykte gardiner, en tavle, en dekorativ tallerken-rack og kunstverk, hvis du ønsker det.

grønne Kjøkken

Ifølge en 2011 Consumer Reports artikkelen, grønne kjøkken blir designer kjøkken. Høyeffektive apparater er mer stilig og rimelig, og skaper en elegant, moderne utseende i stedet for en klumpete en. Hvis du ønsker å gå ut for en grønn designerkjøkken, male veggene med organisk, lav-VOC maling, giftfri maling som koster, som i 2011, rundt 30 dollar per gallon. Du kan også velge å installere formaldehyd-free skap. Pynt bordet med lysestaker og spisebrikker laget av resirkulerte materialer. Også slipper inn mye naturlig lys. Bambus persienner eller lerret gardiner skaper en jordnær utseende.

uferdig

Ifølge en Sunset.com artikkel om designer kjøkken, forlater kjøkkenet "ugjort" eller fortsatt åpen for flere design er i seg selv en designbevisst utseende. Designer Cisco Pinedo designet et kjøkken med bart, løvtre skap, uferdige tregulv og benkeplater laget av resirkulert granitt. For denne designer look, kan du la noen apparater på telleren, men glasskrukker for lagring og frukt boller på disken lage en enklere, rent og ryddig utseende. Denne enkle design gir både en ren, men rustikk stemning til design kjøkken. Hvis du går med dette utseende, kan du plukke opp inspirasjon når som helst og ferdig gulv eller legge et kirsebær rød ovnen til mix eller den siste kaffetrakter apparatet, hvis det fanger øyet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com