Hvordan legge til en elektrisk Plug Box

April 14

Hvordan legge til en elektrisk Plug Box


Legge til en stikkontakt uttak er tryggere deretter bruke en skjøteledning. Skjøteledninger kan forårsake brann, og de er en tur fare. Hvis du har en kjeller eller en krypkjeller, er det svært enkelt å legge til en mottaker ved å kjøre ledninger fra en stikkontakt til en annen. Dine vanlig husholdning elektriske beholdere kommer i 15-amp og 20-amp karakterer.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til kretsen. Mål 14 inches av gulvet der du vil at den nye mottaket stikkontakt for å gå og merk den med en blyant. Ved hjelp av en firkantet gammel arbeid elektriske boksen, sett toppen av boksen på mark og spore boksen på veggen. Bruk en gips så å skjære ut boksen sporing.

2 Ta av dekselet av skapet er mottaket. Skru beholderen og fjerne alle ledningene. Fjern boksen fra veggen.

3 Gå ned i kjelleren eller gjennomgå plass og finn veggen; Dette kan ta lang måle for å finne veggen. Bor et hull opp gjennom gulvet på plasseringen av det nye mottaket og plasseringen av den eksisterende mottaket vil du få strøm fra. Kjør en 14/2 med bakken metallisk omsluttet elektrisk ledning for en 15-amp krets eller 12/2 med bakken metallisk omsluttet elektrisk ledning for en 20-amp krets, fra den nye beholderen til den eksisterende mottaket, presser minst 2 fot av wire opp gjennom hullet.

4 Reach inn i veggen på det nye mottaket plassering og trekk ut ledningen du kjørte i kjelleren. Skyv ledningen inn i boksen ca 8 inches og skru boksen i veggen. Strippe plastkappen av ledningen tilbake til der den kommer inn i boksen og bånd omtrent 1/2 tomme av endene av ledningene. Gjør dette trinnet for den eksisterende kontakten.

5 Koble kobbertråd til den grønne jordingsskruen på stikkontakten, og koble den hvite ledningen til sølv skruen og den sorte ledningen til messing skruen. Skru inn de tomme skruene på mottaket. Skru beholderen til boksen og installere beholderdekselet.

6 Koble alle bakken ledninger, og legger til en 6-tommers stykke kobbertråd (kalt en "pigtail") med en wire mutter, og koble bakken pigtail til jordingsskruen på mottaket. Koble de to hvite ledningene til sølvskruene og koble de to svarte ledningene til messingskruene på mottaket. Skru beholderen til boksen og installere dekselet.

7 Slå på strømmen og teste beholderen med en beholder tester.

Hint

  • Sjekk lokale regler før du starter prosjektet; National Electrical Code (NEC) koder kan variere fra lokale koder.
  • For å unngå elektrisk støt skader og elektriske branner, alltid sørge for at skruene på bryteren er stramt.
  • Arbeid aldri i en elektrisk boks når det er "live". Slå alltid av bryteren før du begynner.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com