Kryssfiner sheeting: Hvor tykk for mitt tak?

April 29

Kryssfiner sheeting: Hvor tykk for mitt tak?


Kryssfiner ark er en av de mest vanlige byggematerialer brukes i hjem konstruksjon. De brukes i konstruksjonen av undergulv, som belegg for dekk, baser for vegger og fasader, og som en base for ethvert takmateriale installeres på toppen av hjemmet. Akkurat som med alle andre bærende området, er det minimumskrav til tykkelsen av kryssfiner plater, avhengig av avstanden mellom sperrene og hva slags materiale du bruker for taket selv.

16-tommers Sperrer

Som en generell regel, vil eventuelle basiske helvetesild krever et minimum av 1/2-inch tykk kryssfiner som skal brukes. Men dette bare gjelder for sperrene som ikke er større enn 16 inches på midten. Dette betyr at sperrene er 16 inches bortsett fra midten av en sperre til midten av den andre rafter. Arkene må installeres slik at eventuelle ringspunkter hvile halvveis over en rafter slik at tilstøtende brikke kan også feste til rafter, heller enn å flyte i mellom sperrene.

24-tommers Sperrer

Jo bredere avstanden i sperrene, jo tykkere materialet må være for å stå opp til vekten av det ferdig grus materiale og for å unngå nedbøyning, også kjent som bøyning. Kryssfiner som er 5/8 tommers tykke foretrekkes for sperrene som har 24-tommers mellomrom. Men hvis du vet at du arbeider med en tyngre type taktekking materiale, kan det være lurt å bruke en 3/4-tommers materiale for sikkerhets skyld.

Slate Tile Helvetesild

Gitt det faktum at skifer fliser helvetesild er en av de tyngste typene du kan installere, anbefales det at du bruker minst en 3/4-tommers tykke kryssfiner ark materiale for basen. Noen fagfolk vil faktisk anbefale at du bruker dobbelt lag med 3/4 tommers materiale, tilsvarende det som brukes i skifer fliser installasjoner på gulv. Imidlertid, skifer helvetesild ikke har de samme nedbøyning krav som fliser, slik at et enkelt ark er vanligvis tilstrekkelig.

asfalt Helvetesild

Hvis du arbeider med en typisk grus type, for eksempel asfalt helvetesild, 1 / 2- eller 5/8 tommers materialet er generelt tilstrekkelig. Men du bør alltid sjekke med shingel produsenten å bestemme sine anbefalinger. Følg alltid produsentens anbefalinger for å bevare eventuelle garantier knyttet til produktene. Hvis du installerer helvetesild med kryssfiner som er for tynt, ugyldig deg noen garantier i forbindelse med taktekking produkter, og kan ha problemer forsikre ditt hjem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com