Hvordan holde ting fra Tine i en fryser

March 11

Hvordan holde ting fra Tine i en fryser


Når du plasserer mat i fryseren, forventer du det å fryse og bo på den måten. Mens det er vanligvis hvordan det fungerer, noen ganger gjør det ikke. Flere faktorer kan holde maten fra å fryse hele veien, eller i det hele tatt, eller kan tillate tidligere frosne matvarer for å tine. Slike situasjoner raskt føre til bortskjemt mat. For å holde dette skjer, at du bruker din fryser skikkelig og bruke god fryse praksis.

Bruksanvisning

1 Sett din fryser termostaten ved 0 grader Fahrenheit eller lavere. Hold et termometer i fryseren for å sikre det er å holde temperaturen du ønsker.

2 Åpne døren så sjelden som mulig. Når du prøver å bestemme hva du skal fikse til middag, åpne døren, ta en titt og lukke den mens du tror. Står foran den åpne døren vil la ut alt av kald luft, og mat kan begynne å tine i den tiden det tar å kjøle ned igjen.

3 Legg aldri mer enn noen få pounds av ufrosset mat inn i fryseren på samme tid. Ikke bare vil det føre til at fryseren å jobbe overtid, men varmen fra alle fryste matvarer kan delvis tine noen frosne varer.

4 Hold fryser minst halvfull. Den frosne matvarer fungerer som is og bidrar til å holde temperaturen nede mens du holder fryseren fra å måtte jobbe så hardt.

5 Hold maten på baksiden av fryseren der det er den kaldeste. Unngå å plassere mat i døren av en oppreist fryser og kurven med en kiste fryser, da disse er de vanskeligste stedene å holde kaldt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com