Slik installerer en Overhead Mikrobølgeovn

May 22

Montering en overhead mikrobølgeovn vil ta deg omtrent to timer. Den leveres med instruksjoner som forklarer hvordan du gjør arbeidet. Hvis du er komfortabel å fikse ting, vil du sannsynligvis være i stand til å håndtere arbeidet selv. Hvis ikke, bør du få noen til å hjelpe deg.

Bruksanvisning

En Bestem hvor du skal montere mikrobølgeovn. Bruk en stud finder eller banke metoden for å finne ut om det er to pigger på plass.

2 Kontroller emballasjen for en monteringsbrakett og instruksjoner. Mikrobølgeovnen bør komme med begge deler.

3 Lag et hull i veggen bak der mikrobølgeovn vil bli montert. Snake den elektriske ledningen gjennom dette hullet og ned til der uttaket er. Dette vil skjule den stygge ledningen.

4 rive ut gips hvis det ikke er en stud der du trenger det. Monter en 2-av-fire stykke tre mellom dagens studs å tilby støtte.

5 Bruk en skrutrekker eller elektrisk drill å bolte monteringsbraketten inn i veggen. Sørg for at skruene går gjennom to pigger eller tre støtten du har lagt.

6 Følg instruksjonene for å få ryggplaten på plass. Løft mikrobølgeovn enhet over hodet og hvile nederst på ryggplaten. Rull den på plass til den låses.

7 Fest mikrobølgeovn til skap over for å gjøre det flush.

Hint

  • Har en venn hjelpe deg. Det er enklere med to personer.
  • Hvis mikrobølge er på yttervegg, installere kanaler og en ventil.
  • Ikke prøv å gjøre dette alene hvis du ikke kan løfte minst 40 lbs. over hodet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com