Ulempene ved Betongelementer Stairs

May 20

Ulempene ved Betongelementer Stairs


Betongelementer trapper er en enkel måte å installere en utvendig trapp til en døråpning. Med sine forhåndsbygde trinn og bøye seg i ett stykke, de kan installeres på mindre enn 30 minutter med riktig utstyr og krever lite vedlikehold. Det er imidlertid noen store ulemper for prefabrikerte utvendige trapper som langt oppveier fordelene.

bosetting

Betongelementer trapper er veldig tungt og er ofte plassert på jorda rett etter byggingen er ferdig på et hjem. Trappen ofte avgjøre, skaper ujevn trapper å reise opp og ned og skape en snublefare. Trappen også bevege seg uavhengig av huset, noe som betyr at trappen kan bevege seg bort fra huset, mot huset, opp, ned, venstre, høyre; mulighetene er uendelige.

reparasjon Skade

Reparere skadet prefabrikerte konkrete tiltak er nesten umulig. Det er ingen andre strukturelle elementer i betongen, slik at når betongen sprekker, fortsetter eren til alvorlig svekke den strukturelle integriteten av trinnene.

Foundation og ytre overflate Damage

Som de støpte trinn flytte fra år til år, trinnene sprette av fundamentet og terskelen av døren, forårsaker fundament skader og legger press på døren innramming. Denne bevegelsen kan forårsake betydelige skader som koster betydelig mer enn bare å erstatte trappen med en solid tretrapp festet til huset.

rekkverk Vedlegg

Rekkverk er ønskelig av sikkerhetsmessige grunner, og de skal være i stand til å støtte 200 lbs. Press. Prefabrikerte trinn, men kan ikke i tilstrekkelig grad bli støttet av sidetrykk, slik at det vanligvis utrygt å installere rekkverk på dem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com