Hvordan kombinere Stue og spisestue Flooring

May 6

Hvordan kombinere Stue og spisestue Flooring


Når du kombinerer stue og spisestue, kan du lage en sammenhengende utseende der ett rom harmonerer godt med den andre, med gulv og plass flyter sømløst sammen, eller du kan lage to forskjellige områder av plass klart avgrenset gjennom gulv og arrangement av møbler. Ulike kombinasjoner av gulvmaterialer og tepper kan fungere godt sammen. Du bør imidlertid unngå å bruke to forskjellige farger av tre planker på samme plass å skille spiseplass fra stue plass.

Bruksanvisning

1 Installer samme farge løvtre eller laminat gulvplankene i spisestuen og stuen. Retningen av gulvplankene bør være den samme i hver plass. Når du velger den samme gulv i hele begge områder, sikre at møbler, veggfarger og tilbehør for begge områder koordinere godt med gulvet planke farge.

2 separate stue fra spisestue med bruk av teppe eller et teppe. Du kan sette et teppe ned i enten stuen eller spisestuen i løpet av parkett, slik at du har den samme hoved gulv i begge rom samtidig som hver plass en distinkt utseende. Hvis du har små barn, ville området rug fungere bedre i stua for å unngå mat søl ved middagsbordet.

3 Installer keramiske gulvfliser i ett eller begge av rommene. For en harmonisk utseende, bruke samme fliser i begge rommene. Alternativt kan du bruke fliser i spisestue delen bare og kombinere det med gulvplankene i stua. Flisen farger bør koordinere godt med gulv planke farger for å skape en jevnere flyt mellom de to områdene.

4 Installer tepper i ett rom og bruke utfyllende fargede fliser i den andre hvis du foretrekker teppe til parkett. Hvis du spiser i spisesalen på regelmessig basis, installere fliser i spisestue og installere teppe i stuen eller bruke et stort område teppe i stuen delen. Fliser er lettere å rengjøre og teppet eller teppe vil legge en koselig stemning til stuen.

5 Sett gulv ved bruk av andre materialer slik som kork, vinyl eller gummi. Når du trenger en robust gulv, bør du vurdere en vinyl gulv planke som ser ut som parkett, for eksempel, eller bruke kork til å gi gulvarealet varme i design. Gulvet du velger bør hjelpe innredningen flyte sømløst fra stuen til spisestue.

Hint

  • Selv om du velger å bruke samme gulv i stue og spisestue området, kan du gjøre det ser ut som to svært forskjellige rom ved å plassere møblene på en måte å gjøre et klart skille av rommene. Du kan bruke den samme etasjen, men male veggene to helt forskjellige farger. Bind rom sammen ved hjelp av aksentfarger som koordinere med gulv.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com