Forskjeller mellom en lekker vannvarmer og bunn Kondens

May 6

Forskjeller mellom en lekker vannvarmer og bunn Kondens


Varmtvannsberedere tjene en grunnleggende og viktig hensikt i å lage varmt vann tilgjengelig hele et hjem som trengs. Som varmt og kaldt vann gjennom tankrommet på en kontinuerlig basis, kan problemer med kondens og lekker være grunn til bekymring. Forskjeller mellom kondens og lekkasjer har å gjøre med normal enhet drift versus defekte deler eller tilkoblinger.

Varmtvannsbereder Operations

Varmtvannsberedere bruke oppvarming enheter å varme innkommende kaldt vann. Oppvarming enheter kommer i form av elektrisitet og drivstoff-drevet kilder, for eksempel gass og olje. Varmtvannsberederen tanker er avhengige av den naturlige tendens til kaldt vann for å falle til bunnen av tanken hvor enten et elektrisk varmeelement eller gass / olje-pilot system varmer det kalde vannet. I mellomtiden, oppvarmede vannet stige opp til toppen av tanken hvor rørene levere varmt vann til ulike områder av et hjem. Varmtvannsberederen tanker gir også en isolerende miljø som arbeider for å holde vannet varmt før det er nødvendig.

kondens Effects

Kondensasjon, generelt, resultater fra en kjølende virkning som skjer når varme og kalde materialer og overflater kommer i kontakt med hverandre. I kraft, varme luftmolekyler slipper vanndamp når de beveger seg mot kalde flater. Den samme prosessen kan oppstå når kaldt vann kommer i kontakt med de varme veggene i en varmtvannsbereder tank. Som varm luft omgir veggene av tanken, virkningen av kaldt vann som fungerer for å avkjøle den varme luft. Når dette skjer, varme luftmolekyler slipper vanndamp som vises som kondens på tankvegger. Så, når en tank trenger å fylle opp etter kraftig varmtvannstapping, opptar kaldt vann i kupeen. Frem til det kalde vannets temperatur varmes til den av tankveggene, kan kondensasjonsprodukter virkning oppstår.

Bottom Kondens

For bensindrevne varmtvannsberedere, gass eller olje forbrenningsprosesser naturlig produsere vanndamp. Derfor, eksisterer vanndamp inne i varm luft som varmer bunnen av en varmtvannsbereder tank. Disse betingelser vil produsere kondensering på bunnen av en tank som sitter inne i en fuktig eller kaldt miljø, for eksempel en kjeller.

Når forbrennings damper kommer i kontakt med en tank kalde kveil rør, kjøling av luften frembringer også kondens eller vanndråper på bunnflaten av tanken. Disse forholdene utvikle når kaldt vann fyller en kald spiral pipe, for eksempel når en tank tømmer og starter påfylling.

Bottom Lekkasje

Lekkasjer som kommer fra bunnen av en vannvarmer tank kan være resultatet av en eller flere tilstander som påvirker enheten. Varmtvannsberedere har en temperatur utgivelsen ventil som holder vanntemperaturer og vanntrykket innenfor et bestemt område. En temperaturovertrykksventil vil lekke vann i tilfeller hvor temperaturinnstillingen enhetens er for høy. Vannlekkasjer kan også oppstå når høye innkommende vanntrykk overskride grensene for ventilen. I begge tilfeller fungerer selve ventilen som det skal, så lekker betyr ikke automatisk at det er et problem med enheten.

Varmtvannsberedere har også dreneringsventiler som slipper overflødig vann i bunnen av tanken. Store mengder vann under en tank kan tyde på en dreneringsventil som er for stramt eller for løst. En enkel fastspenning og løsning kan bidra til å løse problemet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com