Hvordan få en avtale på Kjøpt Brensel

April 6

Hvordan få en avtale på Kjøpt Brensel


Burning fyringsved i din egen peis kan bidra til å redusere strømregningen i vinter, men du må vurdere bekostning av å kjøpe veden hvis du ikke har din egen forsyning. Hvis du planlegger å bygge branner ofte, kan det være lurt å finne best mulig avtale på fyringsved kjøp. Hvis du kjøper ved, har du sannsynligvis vil være å kjøpe en "ledning", som er en tett stablet enhet på 128 kubikkmeter trevirke. Du kan finne en god avtale på dine snorer hvis du gjør litt ekstra arbeid om din shopping.

Bruksanvisning

1 Barter med fyringsved forhandleren hvis mulig. Du kan være i stand til å få en redusert pris hvis du har noen vare eller tjeneste som giveren ønsker eller behov. Ring fremover for å se om barte er mulig. Et eksempel på barte kan være til tjeneste for å kutte veden selv. Du kan også handle mat eller utstyr for en redusert pris på veden.

2 Kjøp tre som fortsatt er grønt og la den eldre selv. Grønt tre produserer ikke så mye varme som tørket trevirke. Hvis du trenger tre til å brenne med en gang, bør du kjøpe trevirke som er helt tørt. Men hvis du er ute etter ved til neste vinter sesong eller to, kan du være i stand til å kjøpe grønne skogen på en rabatt. Lagre den på din eiendom i et område som er tørt og godt ventilert, slik at den kan tørke ut over tid.

3 Mix i mykere tresorter som furu med hardere tresorter som eik. Mykere tresorter ikke brenne så lenge eller produsere så mye varme, men de kan være nyttige for å starte branner. Harder skogen har en tendens til å koste mer, så hvis du får en blandet belastning, kan du være i stand til å redusere kostnadene.

4 Sjekk om en lokal butikk eller leverandøren vil prisen matche en annen butikk eller leverandør. Hvis du foretrekker å kjøpe fyringsved fra en butikk, vil noen butikker Pris andre hvis du kan vise dem bevis på konkurrentens priser på brensel. Du kan også prøve dette med enkeltleverandører. Hvis du har vært å kjøpe fra en leverandør for en stund og finne et billigere tilbud, se om den opprinnelige leverandøren vil matche eller slå sin konkurrent priser.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com