Hvordan lage Faux Roman Shade Vindusbehandling

May 17

Faux Roman nyanser kan lages av stoff eller tapet å spare på kostnader og skape en dramatisk vindu behandling. Roman nyanser er typisk high-end stoff nyanser designet for å passe inne i vinduet, som gir skygge, og tilfører stil.

Bruksanvisning

Hvordan lage Faux Roman Shade Vindusbehandling

1 Mål vinduet. Mål innsiden av vinduet, høyde og bredde, på toppen, midten og bunnen for å få nøyaktige målinger.

2 Kutt stoff eller tapet. Legge til 2 inches til bredden og 6 inches til lengden, kutte stoff eller tapet i henhold til de målene du har tatt. Klipp to stykker av bånd, både dobbelt så lang som lengden på faux roman skygge.

3 Brett over og jern 1-tommers sømmer på sidene og bunnen av stoff, eller kaste en-tommers sømmer på sidene og bunnen av tapet. Sikre ved sying, hjelp Ingen Sy på stoffet sømmer eller liming dine tapet sømmer. Fullfør det samme trinnet på toppen av stoffet eller bakgrunnsbilde med en 1/2-tommers søm.

4 Legg båndene ved å måle 3 inches ned fra toppen og 3 til 4 inches i på hver side for å markere stedet du vil koble hvert bånd. Bruke skjønn for å finne riktig plassering basert på bredden på faux roman skygge. Sy eller lim midt i en av de bånd til hver av dine karakterer. På dette punktet bør du ha to bånd en lik avstand fra hver side som skal brukes til å knytte faux roman skygge.

5 Brett den øverste over slik at alt du sydde eller limes båndene er på toppen, og du kan opprette en lomme for stangen skal plasseres gjennom stoffet eller bakgrunn. Sy, No Sy eller lim søm, skape lomme for gardin stang.

6 Hang faux roman skygge på stangen, slik at båndene til å henge ned foran og bak i skyggen. Brett skyggen og knytte bånd på høyden du ønsker å holde skyggen brettet, slik at baugen til å henge.

Hint

  • Legg bånd eller beading pynt til sidene og bunnen av faux roman skygge.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com