The Inside My selvrensende ovn tok fyr

April 23

The Inside My selvrensende ovn tok fyr


Selvrensende ovner operere ved å generere store mengder varme. Eksponering for disse svært høye temperaturer reduserer matrester til slagg; tilsvarende, fordi materialene forbrennes, har de en tendens til å røyke, ulme, bluss og flamme. Selv om dette kan virke skremmende, er det ingen grunn til bekymring; det er rett og slett hvordan det fungerer rengjøringssyklusen. Men hvis flammene vare i mer enn noen få sekunder, stoppe syklusen og løse problemet; et trygt hjem er viktigere enn en ren ovn.

Hjem Sikkerhets

Selv om det er vanlig for små branner å bryte ut i løpet av selvrensende syklus, kan tungt tilsmussede ovner føre til store fakkel-ups, som kan betraktes som en brannfare. Skulle en stor brann bryter ut i løpet av selvrensende syklus, slå av ovnen. Trekke ut pluggen, om nødvendig, for å stoppe strømmen av kraft. Når rengjøringssyklusen er aktivert, døren auto-låser som et sikkerhetsnett; Døren kan ikke åpnes før det indre kjøler. Vent minst to timer for å gi ovnen tid til å kjøle deretter vaske innvendig med varmt såpevann for å fjerne så mye rusk og matrester som mulig, deretter starte rengjøringssyklusen.

Fire Control

Hvis brannen ser ut til å bli rasende ut av kontroll, ta en boks med natron og stå på klar til flammene dø ut. Baking soda er den viktigste ingrediensen i kommersielle brannslukningsapparater; kaste en håndfull på flammene å kvele eventuelle fakkel-ups som vises utenfor ovnen. Små branner kan også bli kvalt i henhold våte håndklær, sand eller kattesand eller dynket med vann.

Forebygging

For å holde ovnen fra sprengning i flammer under selvrensende syklus, skrubbe interiøret før du starter syklusen. Vask ovnen med en løsning av 2 kopper varmt vann, 1/2 ts sitronsaft eller eddik, 1/2 teskje av flytende oppvaskmiddel og 1/2 teskje av klor blekemiddel. Skyll godt og tørk av med et mykt håndkle.

Konvensjonell Ovn Rengjøring

Den selvrensende system fungerer godt for noen, men andre huseiere kan være mer komfortabel med konvensjonell ovn-rensing metoder. For å takle denne oppgaven den tradisjonelle måten, gjør en tung lime ved å kombinere like mengder eddik og natron, deretter legge til et par dråper oppvaskmiddel til blandingen og spre lim jevnt over de innvendige overflater av ovnen. Arbeid lim inn i noen skitne områder ved å gni forsiktig med en fuktig svamp. La behandlingen tørke i en time eller så tørk resten bort med en fuktig klut.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com