Hvordan lage et lekerom

May 24

Hvordan lage et lekerom


Å ha et lekerom - eller en bonus rom - i ditt hjem kan et sted for barna å leke, underholde venner, samhandle med andre familiemedlemmer, verts partier og store leker, bøker og andre leketøy. Velg materialer for et lekerom nøye for å skape et trygt og morsomt miljø som voksne så vel som barn vil like.

Bruksanvisning

1 Design en titt og konseptet ved hjelp av lys, men sofistikerte maling farger, tavle maling og corkboards. Legg plass for et galleri av barnas kunstverk. Velg kunstverk og trim for vegger med enkle, lekne linjer og lyse farger.

2 Definer soner med din planløsning. Lag et spill sone, med en fargerik naturlig bomull rug omgitt av leketøyskasser. Bygg en studie område rundt en kid-skalert skrivebord. Pile paller og myke, fleksible møbler rundt en TV og spillområdet. Definer dine områder med området tepper eller teppefliser. Legg møbler som er fleksibel og lett å flytte fra sted til sted.

3 Organiser rommet med leketøy binger, lagring kuber og hyller. Bygg ekstra lagringsplass i benker. Inkluder barnevennlig møbler, for eksempel et barn størrelse bord og stoler. Legge kurver og beholdere bidrar til å holde leker og spill organisert og rommet rot gratis.

Hint

  • Pass på at veggelementer og bokhyller er festet til veggen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com