Slik feilsøker den Caterpillar 268B Electrical

May 24

Slik feilsøker den Caterpillar 268B Electrical


Utviklet i 1950 av Minnesota Keller Manufacturing, kompakt lastere ble opprinnelig laget av en bonde behovet for en mer effektiv måte å rense gjødsel ut av kalkun fjøs. Siden sin første debut, har kompakt lastere blitt produsert av en rekke merker og brukes til flere formål. Eiere av Caterpillar 268B minilaster kan opprettholde sin maskin samt løse noen mindre elektriske problemer med å forstå hvordan du feilsøker grunnleggende elektriske problemer med utstyret.

Bruksanvisning

1 Start ved å forsøke å stenge av og deretter slå på Caterpillar 268B minilaster. Merk hvis maskinen har problemer med å slå på eller bor på, da dette kan indikere et problem med det elektriske systemet.

2 Rengjør alle Minilaster elektriske linjer med en klut. De Caterpillar 268B kompakt lastere er designet for å ha en mer brukervennlig elektrisk system hvor elektriske linjer er lett tilgjengelig. Tørk av skitt eller rusk de elektriske linjer samt deres forbindelser innenfor maskin.

3 Sikre alle elektriske forbindelser og linjer innenfor minilaster. Hvis du finner noen løse tilkoblinger, stram dem. Som du er å sikre de elektriske linjer, sjekk for eventuelle frynsete ledninger eller skadede områder innenfor linjene.

4 Skriv ned eventuelle tilkoblinger som kanskje må fikses. Referanse hvert enkelt forbindelse med Caterpillar 268B veiledning for å bestemme den elektriske problemet. Dette er viktig for å måle hvorvidt det er en enkel reparasjon, for eksempel erstatte en stikkontakt plugg eller en mer alvorlig elektrisk problem som krever profesjonell hjelp.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com