Alternativer for oppvarming av Hjem

March 19

Alternativer for oppvarming av Hjem


Hvis du er klar til å bryte din avhengighet fra olje varme, sjekk ut noen av de mange alternativene for oppvarming hjemme trygt, effektivt og enda mer miljøvennlig. Vurdere prisforskjeller og effektivitet av hver type heat, i tillegg til hvor mye plass du trenger til varme og hvor varmt du liker rom for å være når du velger mellom de ulike alternativene.

vedovner

Mens vedovner har vært rundt for å varme boliger i mange år, nyere modeller er et effektivt og trygt alternativ til olje varme. Vedovner varierer i pris fra noen få hundre dollar til noen få tusen dollar i 2011, avhengig av merke, modell, effektivitet og størrelsen på rommet som skal varmes opp, men kan også spare betydelige penger i forhold til olje varme. Velg en vedovn som passer for hvor mye plass du trenger for å varme opp og vurdere om du har tilgang til nok tre for å se deg gjennom vinteren. Tre varme produserer luftforurensning og er ikke så bærekraftig som andre alternativer, men det er fortsatt en grønnere og rimeligere valg enn olje.

pelletsovner

Pelletsovner er lik vedovner, men bruker en komprimert pellet av sagmugg, flis og annen biomasse avfall inkludert korn kjerner og mutter skjell i stedet for tre for en mer effektiv forbrenning. Mens pelletsovner kan være billigere å installere fordi de ikke krever en skorstein, de er ofte dyrere å kjøpe og krever kjøp av poser med pellet drivstoff. Pelletsovner kan også kreve elektrisitet til vifter og kontroller. The Environmental Protection Agency sier at pelletsovner er meget rentbrennende og trenger ikke å oppfylle røykutslippskrav.

Solenergi

Solenergi er avhengig av å utnytte kraften fra solen og snu den til varme for hjemmet eller varmt vann. En solfanger er laget av photovoltaic (PV) paneler eller solenergi taket helvetesild er installert på taket av ditt hjem for å samle inn og holde solens varme å spre inn i ditt hjem. De fleste boliger vil fortsatt må stole på en annen varmekilde for om lag 20 til 60 prosent av sin varme, særlig om vinteren. Solvarme fortsatt kutter ned på kostnader og miljøpåvirkning.

Geotermisk

Geotermisk eller bakken kilde varmepumper krever en stor initial investering, vanligvis mellom $ 10,000 $ 25.000 for utstyr og installasjon i 2011, men er tre til fire ganger mer effektiv enn en vanlig ovn. Du kan hente inn kostnadene i omtrent fem år, ifølge Department of Energy. Geotermisk varme trekker de høye temperaturene som ligger under overflaten av jorden opp i ditt hjem gjennom pumper og væske som sirkulerer gjennom rørene for å varme opp boligen din i vinter og trekke varme ut av ditt hjem i sommer. Pumper kan vare i 25 år og kan redusere strømregningen med 35 prosent.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com