Hvordan holde snøsmelting fra å komme inn Kjeller

March 19

Hvordan holde snøsmelting fra å komme inn Kjeller


Fra det øyeblikket snøen begynner å falle, risikerer du snøsmelting lekker inn kjelleren. Fuktigheten kommer vanligvis fra sprekker eller hull i veggene, samt ødelagt eller skadet sel på vinduene. Selv en liten mengde snø fører til problemer fordi fuktigheten har ingen steder å gå en gang inne i kjelleren. Snøen fører til støping og mugg, og i løpet av et stort snøfall, kan du selv har en oversvømt kjeller. Forhindre problemer skjer ved å holde den smeltende snøen ut av ditt hjem.

Bruksanvisning

1 Kontroller utsiden av ditt hjem minst en gang om dagen under en snøstorm eller periodisk i løpet av vinteren når sannsynligheten for snø er høy. Feie bort snø sitter i vinduet brønnene i kjelleren, skyve snøen tilbake inn på tunet.

2 Bryt av noen istapper dannes på eller i nærheten av kjellervinduer. Icicles oppstå som vann drypper ned i huset og fryser på plass. Når temperaturen stiger, smelter isen og vannet siver gjennom vinduene.

3 Juster nedløpsrør og avløp, særlig eventuelle avløp nær kjellervinduer. Flytt nedløpsrør slik at bunnen vender bort fra kjelleren og ut mot tunet. Når nedløpsrør møte vinduer, noe smeltet snø eller vann presser opp mot vinduene.

4 Undersøk innsiden av kjelleren, på jakt etter eventuelle sprekker i veggene. Fylle disse sprekker med vanntett caulk, som den typen som brukes for svømmebassenger. Caulk ekspanderer innenfor murene og stopper fuktighet fra siver inn i kjelleren.

5 Sjekk yttervegger rundt kjelleren ofte i løpet av vintersesongen. Når du ser isen dammer eller en opphoping av isen, forsiktig chip isen unna med en meisel og hammer. Samle de knuste isbiter sammen og flytte dem vekk fra kjelleren, som holder isen smelter inne i ditt hjem.

Hint

  • Ikke bruk varmt vann til å smelte noe is rundt hjemmet. Vannet kan sive inn og føre til smelting av is og snø for å komme inn. Dersom temperaturen er lav nok, kan vannet selv smelte på is og forårsake en større is problem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com