Hvordan bli kvitt mugg på sko

March 28

Hvordan bli kvitt mugg på sko


Sko er svært utsatt for virkningene av mold, spesielt når utsatt for regn og fuktighet. Hvis, for eksempel, hvis man bruker skoene dine utendørs på en regnfull dag og ikke klarer å tørke dem senere, kan du begynne å legge merke til en muggen aroma som kommer fra sålene. For å holde mold unna, trenger du bare å holde skoene tørre, men hvis formen allerede har begynt å manifestere seg, kan du fjerne den ved hjelp av de riktige løsningene.

Bruksanvisning

1 Tørk skoene dine. Hvis du har tilgang til sollys og varme ute, plasserer skoene direkte i veien for sollys for å tørke. Kast bort noen pads og puter og erstatte dem med nye. Fjern blonder, hvis det er aktuelt, og åpne opp skoene så mye som mulig for å sikre optimal sollys. Tørk blonder separat. Hvis du ikke kan lykkes i å tørke den indre delen av skoene, kan du bruke en hårføner.

2 Hold hver sko over en utendørs søppelbøtta og børst den ytre overflaten ved hjelp av en gammel sko børste eller skrubb børste for å fjerne tørket muggsporer og tørk dem i søpla. Bruk en gammel tannbørste eller klut til å tørke av innsiden av hver sko.

3 Rengjør og desinfiser skolissene med blekemiddel. Hell en del farge-safe blekemiddel og 4 deler vann i en kopp og la lissene å suge i cupen over natten. Fjern blonder og tørk dem igjen ved hjelp av sollys eller en annen varmekilde.

4 Spray en mold drapet løsning over den indre og ytre overflaten av skoene dine. Hvis rengjøring skinnsko, hell to deler vann og 1 del rubbing alkohol inn i sprayflaske. Hvis rengjøring atletisk eller andre ikke-skinnsko, bruke 4 deler vann og 1 del klor. Tåke spray lett over skoene dine, inne og ute, for å bruke løsningen uten å fukte stoffet. Skrubb med en sko pensel og tørr.

5 Spray en sko renser langs hele den indre og ytre overflaten av hver sko. Dette vil bidra til å drepe noen langvarig muggen lukt. Du kan finne sko oppfrisker på de fleste skobutikkene og mange kjøpesentre.

Hint

  • Bruk et voks dressing til skinnsko å hindre mugg fra tilbakevendende. Alltid holde skoene på et tørt sted, og sørg for å tørke dem grundig etter tung eksponering for fukt, for eksempel i en regnstorm.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com