Forskjeller mellom horisontal og vertikal Bamboo

May 1

Forskjeller mellom horisontal og vertikal Bamboo


Vertikale og horisontale bambus gulv er tydelig forskjellig fra hverandre i utseende. Bambus gulv er billig, miljøvennlig og populær i moderne hjem design. Fordi bambus er fornybar, lett å rengjøre og langvarig, er det begynner å dukke opp i flere og flere boliger. Men før du velger gulv, ta forsiktig oppmerksom på om du vil horisontal eller vertikal bambus - hvert vil skape et unikt utseende.

Bygg med bambus

Bambus er en type gress som vokser raskt og så stor overflod. Hvert gresstrå er faktisk en lang, hul tube - dette voksende mønsteret er unikt for bambus. For å gjøre etasjer, er disse hul bambus siv skiver åpen og skjær i strimler. Stripene er forseglet sammen til en flat, jevn og glatt overflate. Enten bambus er ferdig med en vertikal eller horisontal utforming avhenger av hvordan den er satt sammen i løpet av denne prosessen.

horisontal Bamboo

Horisontal bambus skapes når tre eller flere bambus strimler er lagt flatt og laminert sammen med den naturlige overflaten viser. De naturlige årringene og knotter skape en strukturert utseende som ligner flate bambus stilker, fordi store, hele deler av bambus er brukt. Horisontal bambus har en veldig naturlig utseende som noen huseiere setter pris på.

vertikal Bamboo

Vertikal bambus er satt sammen av bambus strimler som har blitt slått på sine sider. Stripene er laminert sammen i tynne rader og presset sammen for å lage et enkelt, glatt lag. Vertikale bambus gulv show, i hovedsak, bare kantene av hver bambus stripe, så vil du se færre detaljer om trelignende gress.

Velge Bambus Gulv

Godt utformet horisontal bambus er tøffere og mer stabil enn vertikal bambus gulv, men begge er godt egnet for enten kommersielle eller bolig bruk. I hovedsak er forskjellen mellom horisontal og vertikal bambus gulv estetisk. Horisontal bambus har bredere planker med mye naturlig detaljer. Vertikale bambus planker er tynnere og ser litt renere, med mindre detaljer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com