Slik Dekorer Skrå tak med Material

May 1

Slik Dekorer Skrå tak med Material


Skrå tak presentere en unik design utfordring. På grunn av vinkelen, og det faktum at den nedre kanten treffer veggen nærmere hodet ditt, vil noen dekorasjon bli mer synlig. I stedet for å bruke maling eller tapet, kan du bruke stoff for å markere vinkler på taket. Fabric gir farge og tekstur og myker vinkel funksjonene i rommet.

Bruksanvisning

1 Test taket for å se om stifter vil gå i lett. Hvis ikke, lim på tynne trelister rundt kanten gi stifter noe å holde seg til. Mål skrå tak området for å finne ut hvor mye stoff du trenger, og legge til et par inches på hver side for å være trygg.

2 Velg et stoff som ikke vil strekke. Du vil være å trekke det stramt, så veven bør være tett nok slik at taket ikke viser gjennom. Se etter noe som er relativt lett og som har en bit av tekstur til det for visuell interesse. Damp eller jern eventuelle rynker ut av materialet.

3 Staple den øverste kanten av stoffet til den øverste delen av skråtak. Arbeid på tvers av den øverste kanten av vinkelen, trekke stoffet stram som du går. Staple så nær hjørnet av veggen som mulig og holde stifter i en linje, slik at de blir lettere å skjule senere. Vær forsiktig med å trekke for hardt slik at stoffet vil holde seg rett i taket.

4 Stift bunnen og sidene av stoffet. Hvis du har et stort område å dekke, få en venn til å hjelpe deg å holde det rett og stram. Forankre stykke ved å stifte nederst i venstre hjørne, arbeider over bunnen, og deretter stifte sidene. Som du går, holde et øye med hvor tett du drar så du trenger ikke lage noen bobler eller bretter. Klipp av den ekstra stykke materiale ved hjelp av en skarp barberhøvel kniv.

5 Legg trim rundt kantene av taket for å skjule stiftene. Du kan bruke tre trim, snor eller en annen stykke stoff. Hvis du ønsker en dristig utseende, velger trim i en kontrastfarge; for en mer subtil virkning, se etter den samme farge som bakgrunnen av materialet. Kutt trim til riktig størrelse og lim den på med en varm limpistol.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com