DIY Betong Patio Texture

March 7

Helle betong er en av de enkleste måtene å lage en ny uteplass. Men, kan du finne ideen om en betongplate for å være ganske kjedelig. Hvis dette er tilfelle, er det verktøy og applikasjoner som kan snu en kjedelig konkret uteplass til et spennende uterom. Du kan spille med teksturen av betongen i et par måter som vil gi terrassen med mer dimensjon og visuell appell.

Broom Finish

En enkel måte å legge tekstur til betong patio er å bruke en kost på skive før det tørker. Etter at du helle betong, bruk en sparkel og glatte overflaten. La betongen for å tørke til det punkt hvor den ikke lenger er tyntflytende. Deretter fukter en kost og trekk den over toppen av betongen mot deg. Skyve bort kan forstyrre plasstøpt betong. Hold gjenta denne prosessen til alle linjene i terrassen er enda. Dette mønsteret vil levere trekkraft til en betongplate som kan være glatt når det er vått

Stone Aggregate

Du kan også legge steiner oppå betongen for å gi den en mer interessant utseende. Dette fungerer bra hvis du velger en stein aggregat som inneholder slående farger. For å takle dette prosjektet, må du helle betongplate i seksjoner. Du kan dele arbeidsområdet i seksjoner med 2x4s. Ved å gjøre dette, kan du jobbe på en seksjon av gangen før hele overflaten tørker.

Lå netting over området, og hell betong. La en halv tomme synlig på toppen av seksjonen. Glatt ut området med en sparkel og deretter strø steinene jevnt. Du kan klappe steinene inn i betongen med en spade, men sørg for at toppene er fortsatt synlige. Avslutt seksjonen ved sprøyting en herder over området. Dekk området med et stykke plast og la det tørke i 24 timer.

betong Frimerker

Hvis du ønsker å sette et mønster i betongplate, kan du bruke konkrete frimerker. Disse stemplene ser ut som cookie stanser og kommer i en rekke utførelser å hjelpe skive ser ut som en serie av murstein eller brostein.

Hold dimensjonene på skive i tankene. Du må trykke på stempel i midten av platen og arbeid utover. Man kan komme til den enden av platen og har bare plass til en halv stempel. For å bruke frimerker, vil betongen må være stiv. La betongen tørke litt, og trykk deretter på stempel inn i betongen omtrent en tomme dyp. Når du fjerner stempel, plasserer den rett ved siden av den formen du nettopp laget og fortsette videre.

tegning Flagstones

Et annet alternativ er å bruke en skjøteverktøyet til å tegne en skifer mønster i betongen. Du må gjøre noen undersøkelser på hvordan skifer terrasser ser og deres farge. Du må også bruke en tørr betong pigment for å skape fargen skifer. Etter at betongen har blitt strømmet og glattet ut, er dette pigmentet støvet over hele skive i enda mengder. Deretter en sparkel som kalles en magnesium flyte brukes på skive. Flottøren brukes som en vanlig sparkel og vil bidra til å jevne ut fargen over uteplassen. Når fargen er satt, må du bruke en jointer å trekke hellene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com