Hvordan bygge en PVC drivhus ramme

March 9

Hvordan bygge en PVC drivhus ramme


Et drivhus kan forlenge vekstsesongen med to måneder eller mer, avhengig av regionen. Botanikere, hage entusiaster og kommersielle plantedyrkere bruke drivhusene til ly planter fra elementene. Drivhus holde på varmen og beskytter skjøre planter og blader fra frost. De er dekket med transparente materialer som gjør at sollyset inn, men holder vind og kaldt ute. Bygg en enkel drivhus for å dyrke planter, dyrke planter fra frø eller beskytte skjøre frøplanter.

Bruksanvisning

1 Skjær 1/2-tommers PVC-rør med en baufil til 16 stykker på 30 inches i lengde for innsatsen. Skjær 3/4 tommers PVC-rør i sju biter som måler 34 inches i lengde for mønet linjen.

2 Drive 30-tommers deler av 1/2 tommers PVC stakes med en gummihammer ned i bakken 36 inches hverandre langs sidene av drivhuset. Bruk åtte staver på hver side.

3 Koble til to 10-fots lange seksjoner av 3/4-tommers PVC-rør med en 3/4-tommers PVC tee for å sette sammen en slutt bøyle. Gjenta for å montere en andre ende bøyle.

4 Bli med to stykker av 10-fots deler av 3/4 tommers PVC-rør med en 3/4-tommers PVC korset for å gjøre en indre rammen. Gjenta for å gjøre totalt seks indre hoops.

5 Fest tilkoblingsrørene med en gummihammer. Lim skjøtene med PVC-rør lim hvis drivhus vil stå stille heller enn å bli flyttet til forskjellige steder.

6 Plasser enden av en av PVC end ringer over første PVC eierandel på den ene siden. Bøy rammen og plasser den andre enden over den første innsatsen på den andre siden. Gjenta på den motsatte enden av sidene for å legge til den andre ende bøyle. Tilsett indre bøylene på en lignende måte.

7 Plasser en 34-tommers-lange delen av 3/4 tommers PVC-rør inn i tee på en av ende hoops og inn i kryss på det nærmeste indre rammen. Gjenta på motsatt ende. Plasser en 34-tommers-lange delen av 3/4 tommers PVC-rør til den andre siden av korset og inn i kryss på neste indre rammen for å gjøre mønet linjen. Gjenta til du kommer til slutten bøyle.

Hint

  • Fullfør drivhus ved å dekke rammen med en 20- ved 25-fots stykke plastfolie. Feste plastfolien til rammen ved å trekke i plast stram og plassere store bindemiddel klipp over belegget og ende bøylene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com