Flislegging Ideer for Baderom

March 5

Flislegging Ideer for Baderom


Det moderne badet er der de fleste huseiere velger å installere flis. Tile er lett å rengjøre og meget holdbar. Det finnes en rekke stiler, størrelser og materialer å velge mellom når du velger hvilken brikke for å bruke. Husk alltid at flis installerer best over en glatt og strukturelt lyd veggen.

glass fliser

Ett alternativ for flislegging et bad er å bruke glass fliser i stedet for tradisjonell keramikk eller porselen. Mens det er mange stilige keramikk eller porselen fliser tilgjengelig, glass fliser gir en følelse av dybde som andre typer flis ikke kan oppnå. Glass fliser er vanligvis gjennomsiktig, noe som betyr at du delvis kan se gjennom dem. Som et bad er svært ofte den minste rom i et hus, og legger til dybde ved hjelp av glassfliser vil bidra til å skape en større følelse av plass.

Vintage fliser

Mens de fleste av de keramiske fliser alternativer tilgjengelig i dag er utformet for å være kostnadseffektive og lett å rengjøre, ble eldre stil fliser ment å legge unik visuell stil i hele rommet. Eldre stil fliser ble gravert med intrikate mønstre og design. Noen vil inkludere reist pregede detaljer eller trykte bilder. Fet og levende farger var mer utbredt. For å finne vintage fliser, besøke en antikvitetsbutikk eller arkitektonisk berging butikken. Auksjonshus eller spesialitet forhandlere kan også ha et forsprang på hvordan å finne eldre stil fliser.

Oppvarmede flislagte gulv

For et mer luksuriøst bad, installere varme keramiske gulvfliser. Oppvarmet gulv bruke et tynt lag med varmeledende ledninger som er installert under et flislagt gulv. Varmen som genereres gjennom overføringer opp gjennom fliser og varmer gulvet. Dette gulv varme fyller hele badet og kan benyttes for å erstatte en eksisterende varmeelement i badet.

Border Tile

En god måte å legge en aksent funksjonen til flis vegger er å hetten av vanlig flis med gratis flis grensen. Fliser grenser kommer i lange strimler og vanligvis har noen form for mønster eller lettelse bilde. Grenser kan monteres horisontalt, vertikalt eller rundt hjørner. De legger til en ferdig kant til noen overgang mellom flis og faste vegger.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com