Hvordan lage en skjult barskapet

May 1

Hvordan lage en skjult barskapet


Mange mennesker nyte en cocktail eller to i kveld, men ønsker ikke å vise brennevinsflasker i de viktigste leveområdene deres hus. En skjult barskapet hylle holder flasker hendig mens kamuflere dem som vanlige bøker. Opprett en falsk foran bøker som skjuler brennevinsflasker ved hjelp av billige materialer som selges av kontorrekvisita butikker.

Bruksanvisning

1 Slip ringpermer bort på øverste hylle på en bokhylle. Bruk nok bindemidler for fullstendig å fylle et område av sokkelen. Antallet av bindemidler som trengs avhenger av sokkelen størrelse.

2 Fjern bindemidler fra sokkelen. Tegn en linje på baksiden av en perm 2 inches fra ryggraden. Skjær av det meste av bakdekselet med en kniv, skjære langs linjen du markerte.

3 Lag en linje på en binderens frontdeksel 2 inches fra ryggraden. Skjær av det meste av frontdekselet ved å skjære langs denne linjen. Du har nå to permer, hver med en hel cover og en delvis dekning.

4 Skjær av det meste av både forsiden og baksiden av alle de gjenværende permer på samme måte som du brukte til å kutte andre bindemidler 'dekselet. Etterpå vil de resterende permer 'deksler være korte flaps i stedet for full dekker.

5 Legg den første perm med intakt frontdekselet på et arbeidsområde. Åpne bindemiddel slik at ringene feste oppover. Dette bindemiddelet vil være den rette enden av kamuflasje stykke. Lim bindemiddel korte klaffen til kort foran klaff fra et annet bindemiddel. Bruk en generøs mengde sterk, cyanoacrylate basert lim for å holde delene sikkert sammen.

6 Lim resten av bindemidler på rad sammen, slutter med den siste bindemiddel som har intakte bakdekselet. Resultatet er en rad av bindemiddel pigger med halv-bindemidlene i hver ende.

7 Fyll hylle med brennevinsflasker. Stå bindemidlet kamuflasje stykke foran flaskene. Skyv den fulle bindemiddel dekker mot sidene av sokkelen. Stykket vil se ut som en rad med ringpermer stående på hyllen og skjule flaskene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com