Hvordan bygge en utendørs puttinggreen

May 10

Hvordan bygge en utendørs puttinggreen


Har du noen gang tenkt på å snu din utendørs eiendommen til en golfbane forlengelse? Ved å bygge din egen putting green, kan du ha det gøy å trene på putting alene eller sammen med venner og familie - rett i din egen bakgård. Her er noen forslag for å hjelpe deg å bygge en utendørs putting green som en del av hagen din.

Bruksanvisning

1 Bruk en profesjonell eller gjøre lekser
Hvis du vil ha en reell putting green akkurat som på golfbanen, forventer at installasjonen vil være noe dyrt og komplisert. Men det sikkert kan gjøres. Det er landskaps selskaper som spesialiserer seg i å bygge utendørs putting greener. Eller du kan gjøre din forskning på hvordan å gjøre jobben selv.

2 STUDIE DRENERING
En grunn er det komplisert er at drenering må være perfekt for å opprettholde det glatte lag av gress. Puttinggreenen bør bygges på sand eller på jord blandet med et høyt sandinnhold. For den beste drenerings en putting green er best hevet litt over resten av plenen. Greens må holdes omhyggelig luket og jevnt vannes.

3 velge spesial TURF VARIANTER
En annen grunn putting greener kan koste mer er fordi en spesiell gress variasjon må brukes, og det kan ikke bli seedet billig. Regelmessig gress varianter vil ikke gi deg fine blader og den type plen som vil håndtere nær beskjæring for å gi glatte tepper du trenger. Prøv varianter som Tifdwarf eller Tifgreen. Putting green gress er utviklet som spesielle hybrider bare for denne bruken, og må plantet av plugger, torv eller sprigs.

4 være fleksibel
Vær oppmerksom på at du kan gjøre jobben med rimeligere gress hvis du bare vil ha en uformell putting green mer for effekt og hobby sport.

5 BUILD på riktig sted
Bygg din putting green hvor det vil bli vanlig, dyp vanning og mye sol. Konturene av overflaten skal beregnes av noen som forstår rull med ballen i hullet.

6 VURDERE kunstgress
Et annet populært alternativ til ekte gress er å bygge en puttinggreen ved hjelp av syntetisk plenen. Underlaget under putting green fortsatt må være dannet nøye for å holde formen, men bygningen og vedlikehold vil være mye enklere. Kunstige plener er veldig realistisk og langvarig. Selv om syntetisk materiale er ganske dyrt, vil du ikke trenger mengder.

7 For mer informasjon om hvordan å bygge en utendørs putting green, se ressursene nedenfor.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com