Slik fjerner hvite rester fra Fuging Tile

April 14

Slik fjerner hvite rester fra Fuging Tile


Når fugemassen har blitt brukt til flis, er det nødvendig å rydde opp overflødig og tørk vekk eventuelle rester som er igjen fra søknadsprosessen. Selv tidkrevende, sikrer dette at det endelige utseendet på flisen er ren og polert, og at renovering eller restaurering er lyse og skinnende.

Bruksanvisning

1 Når mørtelen har påføres, fjerne overflødig fugemasse mens det fortsatt er vått ved først å vippe fugemasse flyte opp til å bruke det som en nal. Fjerne det meste av fugemasse fra overflaten av flisene ved å bevege flottøren over flisene diagonalt slik at kanten ikke grave i fuger.

2 Når overflaten på flisene begynner å dis over med tørke fugemasse, begynner å tørke vekk overflødig. Dypp en stor svamp til rent vann, og klem litt av overflødig vann så svampen er fuktig, men ikke dryppende. Kjør svampen over flisen overflaten, og fortsetter i en rytmisk bevegelse inntil alle fuger er fjernet fra overflaten av flisene.

3 Når fugemassen har tørket, fjerne overflødig med en skrape. Vær forsiktig så du ikke riper i overflaten på flisen. Tillat skrapen til å gli langs overflaten av flisen i motsetning til å la det grave seg ned i det keramiske materialet.

4 polsk flisene med en tørr bomullsklut for å fjerne eventuelle pulverrester skapt av den våte mørtelen tidligere søkt. Du må kanskje gjøre dette to til tre ganger på hvert område av flis for å fjerne alle rester og la en ren, lys overflate.

5 Når alle rester er fjernet, bruke en fugemasse fugemasse. Du kan velge enten en spray-on sealer eller en fugemasse med en applikator tips. For den spray-on type, spray hele overflaten, og la tetningsmiddel for å trenge inn i fugemasse. For tetningsmasse påføres med en applikator tips, må du søke ved å følge linjene i fugemasse. Selv om tetting fugemasse ikke er nødvendig, forbedrer levetiden og bevarer rent utseende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com