Den beste måten å drepe ugress i Centipede Grass

April 21

Den beste måten å drepe ugress i Centipede Grass


Centipede gress er naturlig hardfør og spenstig, sterk og attraktiv plante som kan brukes til å lage en vakker plen. Dette krever lite vedlikehold gress er i motsetning til mange andre som vanligvis brukes i plener, noe som faktisk gjør tusenben en vanskelig plante å vedlikeholde. Den beste måten å drepe ugress i dette gress er å hindre dem i første omgang med riktig hagestell teknikker som er spesifikke for dette anlegget.

Forhindre Weeds i Centipede Grass

Påfør ugressmidler regelmessig. I den tidlige våren og vinteren, vil det være nødvendig å bruke ugressmidler til tusenben gress for å hindre ugress vekst. Det er best å bruke to typer ugressmidler, en hormon-basert produkt som angriper bredt bladde ugress og en generell behandling for crabgrass og andre typer ugress. Pass på å bruke en spreder, eller være forsiktig med å spre ugressmidler jevnt for hånd.

Gjødsle Centipede Grass riktig

Når tusenben gress er sunt, vil det naturligvis vokse inn i et svært stramt torv som frastøter ugress på egen hånd. Hvis dette gresset er over befruktet, vil det bli svakere og mer utsatt for å tiltrekke seg stygge ugress. Centipede gress krever færre befruktning behandlinger enn mange andre plenen typer.

Bruk gjødsel som inneholder jern for å gi din tusenben gress en vakker, rik-grønn farge. Se etter gjødsel mikser laget spesielt for tusenbein gress for å få best mulig resultat. Gjødselen skal brukes ved planting, deretter re-brukes årlig i midten til slutten av våren.

Centipede Grass Vedlikehold

Unngå ugress er den beste måten å ta vare på plenen din. Ved å bruke riktige vedlikeholds teknikker for tusenbein gress, vil du være i stand til å hindre disse skadelige, stygge ugress. Det er best å klippe tusenben gress på et nivå på 3 inches eller høyere (unntatt i tidlig på våren).

Cutting tusenbein gress for lavt, vil bare invitere ugress å vokse, slik at plenen å holde minst 3 inches høy hvis du vil at den skal holde seg frisk. I nærvær av tørke eller ekstreme miljø tørrhet, ikke klippe tusenben gress i det hele tatt.

Beskjæring Centipede Grass

Hver vår, er det en god idé å rense tusenben gress plen å beskjære det og frigjøre det av døde rusk. En kraft rake er den beste måten å rengjøre jordoverflaten som støtter tusenbein gress. Ansette profesjonelle hagestell spesialister eller leie utstyr for å fullføre denne rengjøringsprosedyren. Ren, sunn tusenbein gress motstår ugress å gi deg en attraktiv, lite vedlikehold plen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com