Hvordan bruke en gips Jack

May 15

Enten du leie eller kjøpe, ha en gips jack tilgjengelig når hengende sheetrock eller gips er en nødvendighet. Du kan bruke denne hendig enhet for å heve eller løfte tapet for montering på enten vegger eller tak. De fleste gips knekt er små nok til å passe i bagasjerommet på en bil når de blir brutt ned ennå kan lett nå høyder på mer enn 10 fot. Ved hjelp av en gips jack gjør det mulig for et hus for å takle de større Wallboard prosjekter på egen hånd.

Bruksanvisning

1 Ha tapet allerede på stedet. Forsikre deg om at arbeidsområdet er fritt for rusk eller materialer som vil hindre sikker drift av heisen.

2 Sett heisen sammen (hvis det ikke allerede montert). Vanligvis løfte montering vil bestå av å sette sammen stativet base, vinsj montering og vugge. Siden heiser variere i forsamlingen prosedyren, se håndboken som følger med for nærmere detaljer.

3 Test alle arbeids komponenter --- som vugge pivot, vinsj hjul og brems, hjullåser og teleskop støtter --- å sikre at det fungerer som det skal. Bruk ikke heisen før du har sjekket for å være sikker på at enheten er riktig montert. Når sjekket over, flytte heisen til ønsket posisjon for å laste gips.

4 Lås hjulene på undersiden slik at heisen ikke kan bevege seg. Juster holderen slik at metall kroker på bunnen er satt til å ta tapet. Installering av gips inn i holderen ved å heve en ende og å sette på plass og å gjenta for den andre enden. Gjør dette sakte for å sikre at gips ikke skal skli av krokene. Sørg for at den ferdige siden av gips vender ned (eller ut). Fest gips i holderen med låsen (hvis montert).

5 Juster lastet gips og holderen slik at den er satt i en posisjon som tilsvarer hvordan det vil bli installert. Lås hjulene på basen, og rull heisen til installasjonsstedet. De fleste heiser er stabil og bør bevege seg lett til ønsket sted, men ta deg god tid når du flytter den for å unngå skade.

6 Bruk vinsjen hjulet for å heve gips inn i det ønskede sted for installasjon. Det kan være nødvendig å "dytte" styret og løft for å få den plassert akkurat der du ønsker det. Når du er fornøyd med plasseringen, bruke hjulet på nytt for å trykke på gips mot innramming. Med vinsjen hjulbremsesett, vil heisen holde gips på plass. Fest gips med minst 8 til 10 gips skruer ved hjelp av en drill. Senk heisen, og gjenta for neste stykke.

Hint

  • Be en annen voksen til å hjelpe laste gips inn i cradle.Prepare dine verktøy og festemidler før du begynner installation.Most leie av utstyr butikker har knekt tilgjengelig for leie.
  • Følg bruksanvisningen fra produsenten closely.Inspect alle kabler før du bruker; bytt hvis worn.Only løfte ett ark med gips på en gang.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com