Retninger for å bygge en jernbane Tiewall

February 28

Retninger for å bygge en jernbane Tiewall


Gravity påvirker alt på planeten vår på en eller annen måte, og skitt er intet unntak. Venstre på sin egen vil det til slutt oppsøke det laveste punktet, noe som kan være din oppkjørselen eller svømmebassenget. Opprette en støttemur fra jernbane bånd kan bidra til å holde den på plass. Den vanligste størrelsen på uavgjort er seks av åtte inches med 8 fot lang. Kreosot behandlingsprosessen gjør båndene tyngre enn standard trelast, så sørg for å rekruttere masse hjelp til å flytte 100-lb. bånd rundt.

Bruksanvisning

1 Dig jorden bort fra baksiden av veggen og nivå jorden på toppen av området som skal beholdes tilbake en avstand på minst 1 1/2 ganger høyden av veggen.

2 Bruk en byggmester nivå for å finne det laveste punktet langs bunnen av det område som skal beholdes. Bruk spader og en jord sabotasje og spade til nivå skitt langs bunnen av veggen for å matche det laveste punktet. Bore et 1/2-tommers hull ved hver ende av båndet, sentrert 12 inches fra enden. Bruk en 12-tommers lang bit.

Plasser slips på plass med 8-tommers ansiktet ned og bruke en 4-fots vater for å sjekke uavgjort og foreta justeringer som trengs. Kjør 16-tommers biter av ½-tommers armeringsjern gjennom hvert hull i jorden under med en 3-lb. hammer.

3 Legg bånd ende til ende for å fullføre den nederste raden av veggen. Bore hull og kjøring armeringsjern gjennom hver tie. Sjekk nivå og pakke jorden under som nødvendig for å utjevne hvert slips.

Begynn den andre raden i bånd med en 4-fot lange halv slips, kuttet med en motorsag. Kontroller flate av veggen for å sikre at den er plan, og justere plasseringen av den øvre båndet etter behov. Bore hull 12 inches fra hver ende, gjennom den øverste raden og bunnen. Drive en 12-tommers stykke ½-tommers armeringsjern i hvert hull.

4 Legg bånd til den andre raden, se etter nivå, kjedelig armeringsstål hull og kjører en 12-tommers stykke gjennom hvert hull. Fortsett å legge bånd på slutten av kurset. Rave endene av båndene i den tredje raden. Legg a Deadman, eller ryggstøtte, hver 8 fot. Skjær et slips til lengde 1 ½ ganger den ferdige høyden på veggen. Grave en kanal i jorden bak for å gi plass for deadman og sette den på plass vinkelrett på veggen, med den ene enden i flukt med ansiktet til veggen.

5 Bore et hull og drive en 12-tommers stykke armeringsjern gjennom enden av dødmannskjøring inn i tie nedenfor. Bar et andre hull i den motsatte ende og drive en 16-tommers stykke armeringsjern gjennom den ned i jordsmonnet under for å virke som et anker for bæreren.

6 Fortsett å legge kurs, eller rader, bånd, svimlende endeskjøter og Deadman slik at de ikke er direkte oppå hverandre. Sjekk hver strekk for nivå på toppen og på forsiden av veggen. Anker hver brikke med armeringsjern som for de to første kursene.

7 Legg tilbake fylle skitt bak den ferdige veggen til en dybde på 2 føtter, så pakk med jord sabotasje. Legg 2 flere føtter og pakke. Fortsett pakking av skitt på den måten til toppen av veggen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com