Materiale trengs for å bygge en låve

February 19

Materiale for å bygge en låve kan variere avhengig av kravene i fjøset og budsjett. Barns i varmere klima kan være åpen overfor uten isolasjon. Barns i kaldere klima må være tett isolert og avstengt. Materiale brukt for en låve kan like viktig som hvilken type låven bygge. Lær hva slags materiell som er nødvendig for å bygge en låve.

Bruksanvisning

1 Tenk at en låve taket kan være laget av metall, tre, behandlet kryssfiner, eller murverk. Metall bygninger kan være støyende, men er raske til å sette opp, lett å vedlikeholde, og er rimeligere da noen andre alternativer. Tre barns er svært attraktive og holde bygningen godt isolert i kaldere klima, men har en tendens til å være dyrt. Trevirke som brukes må behandles med flammehemmende materiale for å unngå brann. Plywood, mens ikke så langt nær så attraktiv som tre er billigere og en sterk materiell som ikke vil deformere, spaltes eller krympe. Barns bygge ut av murverk materiale, som murstein, betong blokk, strømmet sement og stein kan være stor for varme klienter, men kan være vanskelig å varme i kaldere klima. Mur materialer kan være dyrt å jobbe med, men kan legge en stor estetisk appell til låven.

2 vet at låven tak er oftest laget av metall, redwood og Ceder rister, asbestsement helvetesild eller asfalt materiale. Metalltak deler de samme støyproblemer som metallvegger pluss at de kan ha problemer med lekkasjer rundt festene. Men metall taket er trolig den billigste og enkleste måten å tak en låve. Redwood og Ceder shakes legge design til en låve, og kan vare i over 50 år. Shakes kan bare legges til en til fire tonehøyde tak og kan være svært dyrt. Asbest sement helvetesild er sist opp til tjue år er brannsikre, men de er vanskelige å installere. Asfalt i både singel og rullet materiell kan lage tak som varer i mer enn 20 år, og kan være en lavere kostnad alternativ, men kan ikke gjøre så godt i områder med ekstreme værforhold.

3 Tenk på ventilasjonsanlegget når du kjøper materiale til å bygge en låve. Et ventilasjonssystem regulerer temperatur og fuktighet i låven. Ventilasjon kan gjøres av naturlige eller mekaniske midler. Naturlig middel vil trolig være tilstrekkelig er en liten låve. Dette kan gjøres med vinduer og diverse ventiler og en spinner kuppel ventilator på taket. Mekanisk middel må gjøres når låven er større og inneholder masse lukt, som kommer fra store mengder dyr. Dette kan gjøres ved å legge elektriske vifter eller vifter, designe et eksosanlegg å ventilere bygningen. Figur ett kvadrat foten av ventilen eller innløp plass for hver 750 kubikkfot per minutt viftekapasitet.

4 Vit at gulv gjennom hele låven kan skille gjennom et enkelt barn, avhengig av bruk. Mange fjøs med dyr er egnet vilje med skitt etasjer. Rom som lagrer strømmen kan kreve sement gulv for å beskytte mot gnagere og andre skadedyr får i fôret.

5 Tenk at isolasjonstyper for en låve kan variere betydelig fra klima til klima. Barns i klima som ikke opplever dramatiske temperaturer kanskje ikke trenger isolasjon eller kan gjøre godt med minimal isolasjon. Men Barns i klima som har en tendens til å bli veldig varmt eller veldig kaldt må bruke isolasjon for å holde dyr komfortable.

Hint

  • Velg materiale for en låve som vil vare, kan dårlig kvalitet materiale føre til skader og høy erstatning costs.Look for materialet støttet regjeringen og andre kjente landbruksorganisasjoner.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com