Teflon Tape Instruksjoner

February 14

Teflon Tape Instruksjoner


Teflon tape er også kalt "Sanitær-kassett" og "Træ Tape". Det er en tynn hvit tape som er veldig stretchy. Teflon-tape er vanligvis brukes på de mannlige gjengede endene av rørene før de er festet til hunnender. Det bidrar til å gjøre å bli rørene sammen enklere. Det hjelper også hindre lekkasjer oppstår i skjøtene. Men akkurat som andre VVS-produkter, hvis Teflon tape ikke blir brukt på riktig måte, vil det ikke fungere effektivt.

Bruksanvisning

1 Tørk av enden av røret rent med en fille. Sørg for at det er fritt for olje, smuss, fett og annet rusk.

2 Ta tak i enden av Teflon tape. Plasser den på enden av røret i samme retning trådene løpe. Hold enden på plass med fingeren. Fortsett å vikle en løkke av båndet rundt diameteren av røret; la gå av ende når båndet er festet til.

3 Pakk en andre sløyfe rundt røret, overlappende den første sløyfen med en halv. Ikke overlapper den helt, eller du kan bruke for mye tape. Som kan resultere i for stor tykkelse som kan interferere med båndet forsegling på riktig måte. Hvis det kommer inn i enden av røret, kan vanntrykket også bli redusert.

4 Fortsett innpakning i retning av gjengene på rørenden mot lengden av røret. Hvis du pakker det den andre veien, vil tapen ikke holder seg på plass. Pakk alle tråder med Teflon tape. Som du pakke, holde en konstant spenning på båndet slik at den holdes rett og stram. Når du er ferdig med å bruke tape, klippe det fra rullen med en saks. Trykk den avskårne enden inn i gjengene på røret for å sikre det.

5 Fjern brukte Teflon tape ved å finne den løse enden. Pakke den fra rundt hannenden av røret i den motsatte retning den ble pakket. Teflon tape kan ikke brukes på nytt. Den må erstattes med en ny seksjon av båndet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com